algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

La UIB organitza el 18è Old World Conference in Phonology

Els dies 27, 28 i 29 de gener tendrà lloc a la Universitat de les Illes Balears (UIB), tot i que de manera exclusivament virtual, el 18è Old World Conference in Phonology (OCP18). L’OCP és un congrés que aplega investigadors especialitzats en fonologia i en altres camps relacionats, des d’una perspectiva tant teòrica com experimental. Va ser fundat el 2003 per un grup de lingüistes de la Universitat de Leiden i l’Institut Meertens, a Amsterdam i, des de llavors, s’ha convertit en un fòrum internacional al qual assisteixen investigadors sèniors i també júniors.

Enguany, l’OCP18 ha estat organitzat pel Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears i pel laboratori Estructures Formals del Llenguatge del Centre Nacional Francès de la Recerca Científica a través d’un comitè, format per Francesc Torres-Tamarit (Universitat de París 8 i SFL-CNRS), Ingo Feldhausen (Universitat de Lorena i ATILF-CNRS) i Maria del Mar Vanrell (Universitat de les Illes Balears).

El taller sobre l’adquisició de la fonologia i les interfícies gramaticals precedirà el congrés i tendrà com a ponent convidada Kriszta Szendroi, que parlarà sobre l’adquisició del marcatge del focus prosòdic des d’una perspectiva comparativa. Durant els dos dies posteriors, hi haurà 20 presentacions, entre les quals destacam les de les ponents convidades Eulàlia Bonet, que parlarà sobre la interfície fonologia i morfologia en l’enclisi, i Silke Hamann, que ho farà sobre les restriccions fonotàctiques en la teoria fonològica.

L’OCP18 serà possible gràcies al suport d’un grup nombrós d’estudiants graduats i de doctorat: Joana Catany, Esperança Colom, Pere Garau, Vicky Leonetti, Christopher Little, Dídac Martorell i Jorra Santiago.

El programa complet i actualitzat està disponible al web del congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.