algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Formentera passa al nivell 4 de risc extrem, amb toc de queda a les 22 hores

179797

L'illa de Formentera passarà al nivell 4 de risc extrem després dels darrers casos registrats a l'Illa. De moment, aquest nivell es mantendrà fins al 30 de gener.

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha recordat en roda de premsa que hi ha 100 casos actius i són unes dades «molt preocupants». També ha explicat que fa una setmana es va tancar perimetralment l'illa, el que va ser «una bona decisió» i a més, s'està realitzat el seguiment a les persones que tornen a l'illa, als quals es recomana que s'aïllin voluntàriament.

Entre els canvis més destacats amb el nou nivell, les reunions socials en interior i exterior podran comptar amb un màxim de sis persones pertanyents a un màxim de dos nuclis de convivents i el toc de queda serà a les 22 hores.

Una altra novetat és que les terrasses hauran de tancar a les 18 hores els divendres, dissabtes i vigílies de festius, entre altres mesures. El comerç continuarà amb un aforament del 50 per cent i es tancaran interiors de bars i restaurants i les terrasses reduiran també la seva capacitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mateu, fa mes de 3 anys

es diu cobrefoc, no toc de queda

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente