nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El toc de queda podria avançar-se a les 20 hores a les Balears

La portaveu de Govern, Pilar Costa, ha assenyalat aquest dilluns que si el Consell Interterritorial acorda que les comunitats autònomes puguin revisar i adaptar el toc de queda, l'Executiu valorarà «compassar» la recomanació de romandre des de les 20.00 hores en els domicilis i convertir-la en obligació.

Així ho ha assenyalat en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern. Costa, però, ha emplaçat, abans d'avançar la postura de l'Executiu, a esperar a la reunió d'aquest dimecres del Consell Interterritorial.

La portaveu de l'Executiu autonòmic s'ha mostrat favorable que les comunitats autònomes puguin decidir respecte a la modulació del toc de queda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carreroblancovoladorrrr, fa mes de 3 anys

Independentment de què la mesura sigui correcta, que em pareix que ho és, si la idea d'avançar el toc de queda, en comptes de al Govern de Castella Lleó, se li hagués acudit a la Generalitat de Catalunya, ara estaríem parlant de l'aplicació del 155, amb tota la caverna mediàtica 'afusellant' Catalunya i explotant tot l'odi atàvic que destil·len.
Però com que ha set un 'presi' del PP, ¡Aquí paz y después gloria!

Valoració:5menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 3 anys

Què té a veure l'hora que un és al carrer amb contagiar-se? M'atreveixo a dir que a Les 21 hi ha menys gent al carrer que a les 17.
Més enllà d'això, s'està creant un model en què aquells que fan feina fins les 20 no puguin ni tan sols sortir a que els pegui l'aire per la cara.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente