muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

El Govern imposa una sanció de més de 70.000 euros per unes obres no autoritzades en zona de servitud de protecció

El Govern imposa una sanció de més de 70.000 euros per unes obres no autoritzades en zona de servitud de protecció.

CAIB

La Direcció General de Territori i Paisatge ha imposat una sanció de 70.366,59 euros a una entitat mercantil com a responsable de la comissió d'una infracció greu de la Llei de costes, consistent en la realització d'obres de reforma integral (executades en un 60%) en la superfície tancada d'un habitatge situat al terme municipal de Sant Antoni de Portmany, en zona de servitud de protecció del domini públic marítim-terrestre, sense autorització ni declaració responsable.

L'habitatge, de 368 m2, consta de planta baixa i semisoterrani amb una gran terrassa que l'envolta. La reforma motiu de la infracció consisteix en la renovació total de la planta semisoterrani, on s'hi han obert nous buits i s'ha revestit de pedra alguns dels murs exteriors. A la planta baixa, s'ha modificat la distribució interior i s'estaven substituint els paviments, els revestiments interiors, i la fusteria. També s'han ampliat i s'han realitzat alguns dels seus buits, i s'ha reforçat part de l'estructura en algunes parts.

A la planta de cobertes s'ha detectat un canvi d'impermeabilització on s'han construït murs, els quals es trobaven a mig construir en el moment de la inspecció, a partir de la qual no se'n va poder determinar l'objectiu final.

Finalment, en els espais exteriors de les dues plantes, s'estaven disposant les noves instal·lacions de sanejament, electricitat i lampisteria. Les obres es trobaven aproximadament al 60% de la seva execució.

Com ha recordat el Govern, els fets constatats constitueixen una infracció greu de la Llei de costes, tipificada en l'article 90.2 g) d'aquesta Llei i en l'article 191.2 g del Reglament general de costes, que tipifiquen com infracció greu la realització de construccions no autoritzades en zona de servitud de protecció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

Es govern balear, en afers com aquest, hauria de posar molta mes atenció a Eivissa, gairebé la meitat d'atenció respecte de tot s'arxipèlag. Perquè ja sabem que una flor no fa estiu

Valoració:2menosmas
Per Molt bé, fa dervers d'un any

Ben fet. La meva enhorabona alsque han posat la sanció i a veure si a tots els que cometen aquest tipus d'infraccions els cauen. multes com aquesta.

Valoració:7menosmas
Per Cor Josepí, fa dervers d'un any

Una petita gota dins l'oceà d'atemptats urbanístics perpetrats a Eivissa!
Moltes butxaques d'antics (i no tant antics) alcaldes, regidors i tècnics municipals varis ben engreixades...
https://www.altair.es/es/libro/ibiza-la-destruccion-del-paraiso_151288

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente