nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

ASM: «Mentre el Govern no expliqui que les Balears tenen la caixa buida per l’espoli fiscal de l’Estat, l’extrema dreta manipularà i utilitzarà la indignació dels treballadors»

Europa Press | Europa Press

«Condemnam enèrgicament la manifestació il·legal de l’extrema dreta contra el Govern que va tenir lloc dimarts, on es van proferir crits incitant a assaltar edificis públics com el Parlament, a imitació dels seguidors fanàtics de Donald Trump, i on no es van respectar les mesures sanitàries més elementals», així de contundent s'ha mostrat l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) aquest dimecres.

L’ASM adverteix que el malestar dels petits i mitjans empresaris, i en especial el sector de la restauració, està «més que justificat perquè continuen obligats a pagar imposts mentre veuen reduïts els ingressos, de vegades fins a zero com en el cas dels bars i restaurants, a causa de les mesures sanitàries».

Per tant, se sumen a les demandes de perllongar els ERTO i d'ajudes directes als comerciants i treballadors, però «cal tenir en compte que el Govern té la caixa buida a causa de l’espoli fiscal sistemàtic de l’Estat espanyol, que puja al 14,20% del PIB autonòmic segons reconeix el Ministeri d'Hisenda, i per la manca d’ajudes econòmiques de Madrid per a contrarestar la crisi. La darrera mostra d'aquest maltracte la tenim en la quantitat de vacunes per habitant destinades a les Balears, que queden a la cua de totes les comunitats autònomes», destaca l'ASM.

Finalment, els sobiranistes apunten que «mentre el Govern, o en tot cas els partits de país, no expliquin això clarament i sense embuts a la ciutadania, l’extrema dreta manipularà i utilitzarà la indignació dels treballadors i empresaris per a guanyar vots, com ha fet sempre històricament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per pregunto, fa mes de 3 anys

@claro que si guapi: No me toques que me tiznas dijo la paella al cazo.

Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@M R M



B-O-B-O.

Valoració:-1menosmas
Per M R M, fa mes de 3 anys

Claror q sí guapi, creo q lo mejor és q te vayas a protestar en tu pueblo porque segun veo no te Gusta estar aquí, bobita

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@pregunto



Era un juego de palabras, bobito.



Otro que no ha salido del pueblo.



País.

Valoració:0menosmas
Per pregunto, fa mes de 3 anys

@claro que si guapi: Segons el teu comentari no sembla pas que tu siguis molt viatjat.És invent teu això de "valga la repugnància"

Valoració:2menosmas
Per Autòcton, fa mes de 3 anys

Aqui a les Balears tenim un doble problema: l’expoli físcal per part d’un govern castellanitzador i una pressió insostenible de nouvonguts que, sigume realistes, la gran majoria no és volen adaptar a la nostra terra, es més, menyspreen i odien els nadius d,aquesta. Abans, fa uns pocs anys el castellà com a llengua majoritària se sentia a Ciutat i a les localitats més urbanitzades. Ara es comença a sentir a la majoria de municipis de Mallorca. I no en parlem de IBIZA, que és així com es coneix aquesta illa. Per lo tant o espavilem com a identitat de poble o en pocs anys aquests nouvinguts seràn “los nuevos mallorquines” i noltros una simple reserva indígena folcloritzada.

Valoració:11menosmas
Per Elia, fa mes de 3 anys

Per aquí tenim algun foraster que mescla els Pujol, la sopa d'all i l'expoli fiscal de les Balears...o deu ser del PP i també a ficat mà, o es algún ignorant, dels que per la unidad de la patria, tot s'hi val... vergonyós que ens hagin deixat en bragues tots aquests anys! vergonyós que ningú del govern balear piuli, vergonyós aquests que defensen l'espanyolitat, encara que això suposi no investigar al emèrit, no retallar de la monarquia, exèrcit, església i tots els paràsits que hem de mantenir! Som menys a treballar que els que viuen sense fotre brot! Vergonya del "tant mateix..."

Valoració:16menosmas
Per 2000, fa mes de 3 anys

@ges un gos: Tu només t´assabentes del que vols.Que d´en Pujol ni piu? si us plau ens en han donat fins i tot a la sopa del tema Pujol. I mentre hi hagi gent ignorant i inculta com tu Espanya sempre serà un estat miserable i "bananero"

Valoració:13menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Aunque Brad Pitt se suelte un pedo en la cara del Papa Francisco.
Aunque en Prípiat nazca un ciervo con siete patas.
Aunque te cobren 30 eur por una botella de Mateus Rose en un restaurante de Río.
La culpa será del PP, España, la distribución de los presupuestos y Amancio Ortega.
Así es @I tant y tantos otros, valga la repugnancia, indigentes mentales que, posiblemente, sólo han salido de su pueblo para ir a Nueva York o Cancún de viajes de novios amb na Cati.

Valoració:-20menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

Molt ben explicat, ASM!!!

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente