cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
16°

Centenars de persones es manifesten davant el Consolat tot i la desautorització sanitària

Más de 500 personas se concentran ante el Consolat al grito de 'Armengol dimisión' en una protesta no autorizada. Más de 500 personas se han concentrado este martes ante el Consolat de Mar, sede del Govern balear en Palma, al grito de 'Armengol dimisión', para protestar contra las restricciones aprobadas por el Ejecutivo autonómico para frenar la expansión del COVID-19, pese a que la Delegación del Gobierno había prohibido la manifestación por motivos sanitarios. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS | Europa Press

Més de 500 persones s'han concentrat aquest dimarts davant el Consolat de Mar per protestar contra el tancament de la restauració arran de l'augment de contagis per Covid-19. Cal recordar que la Delegació del Govern espanyol havia prohibit la manifestació per motius sanitaris.

Entre els manifestants i el Consolat un grup d'uns vuit policies nacionals custòdia la porta de l'edifici, si bé les forces de seguretat de moment no han tractat de dissoldre la concentració, en la qual no es guardava cap distància de seguretat entre els participants.

Els manifestants han cridat insults i corejat lemes com «la presidenta és una borratxa». A més, han increpat als periodistes d'IB3 que cobrien l'acte acusant-los de «manipulació». Fonts de la Delegació del Govern espanyol han indicat que se sancionarà als convocants de la manifestació i a les persones que incorrin en un delicte de desobediència als agents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Autòcton, fa mes de 3 anys

Hem de ser realistes. A Mallorca hi ha més forans que I'll end. I aquests forans no només no es volen adaptar a ca nostra, ens detesten, I detesten el nostre idioma. I aquests manifestants en són un exemple. Lo penós és que els hem deixat entrar noltros, o més ben dit, es nostres polítics progres. De fora vengueren i de ca nostra mos tragueren.

Valoració:0menosmas
Per per a Autòcton, fa mes de 3 anys

A qui es refereix qui signa com Autòcton? A l'autor d'aquest article? O, als manifestants que diu l'article? O, a tots els autors dels comentaris anteriors?

Valoració:0menosmas
Per Autòcton, fa mes de 3 anys

Per lo que veig no n,hi ha cap que és manifesti amb l,idioma propi de ses Illes. Igual que aquests de ayuda a ayudar o com se diguin. NO SÓN MALLORQUINS. Són estrangers "xupopteros " que mos xuclen sa nostra identitat. Arruix!



Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Hay que tenerlos cuadrados para creer que el bicho chino solo ataca a personas de mas de 80 años. Seguid, seguid

Valoració:-2menosmas
Per au, au...., fa mes de 3 anys

A 'Jomateixa', vostè s'ha expressat perfecte, amb molt humanisme, encert, seny... I que vosté escrigui tan bé té molt valor, sobretot perquè no ha pogut aprendre'n amb tanta ajuda com altres. I admir sa seva constància per ajudar a tothom, sense diferenciar.



A 'noemcallaran' au, au!, tira!, vés a prendre es pèl des teu coixí. I tria atacar el que realment et molesta, que són ses teves males puces. Com a premi per a tu, fes un voluntariat a ancians impedits. Seràs més feliç

Valoració:3menosmas
Per t, fa mes de 3 anys

sobren sa mitat dels bars i cafeteríes.Poden començar per tancar els que no volen els mallorquins....

Valoració:8menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 3 anys

Morir de fam o arriscar-se a agafar una malaltia que mata, de mitjana, a persones de 82 anys. Em sembla una elecció fàcil.
Us puc assegurar que si les ajudes econòmiques fossin les realment necessàries això no passaria.

Valoració:3menosmas
Per Jomateixa, fa mes de 3 anys

@nohemcallaran no se qui es aquesta persona. Però lo q s I domes dic lo q veig cada dia, sanitaris lluitant , urgencies ple i gent q passà de tot.

Valoració:15menosmas
Per Val més ignorar los., fa mes de 3 anys

@Jomateixa: Jo li recomanaria que ignori a aquests individus. Aquest és un dels fatxotes molestadors que no poden consentir que hi hagi diaris en Català, que se fiquen per tot per fer ho tot merd@.
I o bé escriuen en Castellà, per destrossar tota la línia del diari, o tracten de desanimar a la gent perque no escrigui en la nostra llengua, tirant los en la cara les faltes d'ortografia que puguin haver fet, malgrat ells també en facin.
Sap la dita del "Maestro Ciruela"? Doncs un d'aquests fatxes és la materialització d'aquesta dita. I resumint, li revoman que no els faci cas, i que continui escrivint, si li ve de gust.



Valoració:14menosmas
Per No em callaran, fa mes de 3 anys

A Jomateixa, jo no som ningú per tenir-te que perdonar res. Tens 58 anys i mai has pogut aprendre a escriure bé la nostra llengua? I ara?
En lloc de criticar com ho fas al sector de la restauració, i que si tots ens morirem, ets n'Aramis Fuster per a dir aquests auguris? Per què no millor inverteixis els temps a aprendre a escriure i copiar bé les paraules?

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente