algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Les noves restriccions no afectaran les matances

Les restriccions anunciades aquest dilluns pel Govern, i que prohibeixen les reunions entre no convivents, no afecten les matances, tal com han concretat fonts de la conselleria d'Agricultura.

Aquesta activitat tenen una regulació especial que, fins avui, no s'ha modificat i per tant podrà realitzar-se. Així doncs, es poden reunir fins a 6 persones per a realitzar-les, però s'han d'eliminar la resta d'activitats que solen acompanyar-les, com els menjars o els desdejunis multitudinaris als quals acudeixen persones que no participen del procés.

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha anunciat aquest dilluns en la roda de premsa posterior al Consell de Govern que queden prohibides les reunions entre no convivents a Mallorca i Eivissa. La mesura entrarà en vigor aquest dimecres i es mantindrà, inicialment, fins al 30 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lisa, fa mes de 3 anys

I que faran els pobres mallorquins sense matances? Quina pena...per mi les podrien prohibir per sempre! Per veure matar a un animal, i fer-ne una festa, s'ha de ser un cavernícola!

Valoració:-1menosmas
Per Pobleret, fa mes de 3 anys

I axil com va? els matancers no contaminen o el porc fa de vacuna? Només 6 persones per fer matances? I qui ho controlarà? Nivell, nivell de pa amb fonteta.

Valoració:2menosmas
Per Borrell, fa mes de 3 anys

A deu anys em van dur a veure unes matances i amb aquella vegada en vaig tenir prou, fins al punt que no he assistit mai més a cap altra.

Valoració:1menosmas
Per menorquí, fa mes de 3 anys

No teniu vergonya!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente