cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Les Balears, en alerta groga per pluges, tempestes i fenòmens costaners

S'espera que puguin acumular-se fins a un total de 20 mil·límetres de pluja en només una hora. | E.P./Arxiu

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat aquest dissabte l'alerta groga a causa del risc de precipitacions, tempestes i fenòmens costaners a les Balears.

Segons ha informat l'Aemet a través de la seva pàgina web, a l'illa de Mallorca i a Menorca s'han activat avisos per risc de pluges i tempestes; així com per fenòmens costaners. Mentrestant, ha afegit, a Eivissa i Formentera aquests s'han activat únicament per fenòmens costaners.

Per illes, a Mallorca i a Menorca els avisos per precipitacions i tempestes han entrat en vigor a les 10.00 hores. S'espera que puguin acumular-se fins a un total de 20 mil·límetres de pluja en només una hora.

Els avisos per fenòmens costaners en totes dues illes es mantindran fins a les 23.59 hores. S'espera que es produeixin vents del nord-est amb intervals de força set i ones de tres metres a les costes de la Serra de Tramuntana; a l'extrem nord del municipi d'Andratx, al sud de Mallorca; en el nord i nord-est de Mallorca i a Menorca.

D'igual manera, a Eivissa i Formentera, on només s'han activat els avisos per fenòmens costaners, aquests es mantindran fins a les 23.59 hores, atès que s'espera vent de nord-est amb intervals de força set i ones de tres metres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.