algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El Govern intervé llits de les clíniques privades per poder atendre tots els casos de Covid-19

El Govern ha anunciat que «davant la situació d’extrema gravetat en què es troba Mallorca» i «d’acord amb les clíniques privades» té previst intervenir una part dels llits de les clíniques privades «per poder tenir-ne més en reserva».

El Govern, a través de les conselleres Pilar Costa i Patricia Gómez, han instat la població a «reduir la mobilitat al màxim i a dur a terme exclusivament les activitats essencials». Igualment, es demana que la ciutadania romangui a casa a partir de les 20.00 hores, limiti al màxim els contactes socials i compleixi amb totes les mesures preventives per evitar emmalaltir.

Tant la consellera Costa com Gómez han apel·lat a la «prudència, responsabilitat i solidaritat» cap a les persones amb qui convivim i han recordat que en aquestes circumstàncies s’han de descartar totes les celebracions i els esdeveniments populars.

Han insistit a fer un esforç extraordinari ara que ja ha començat la vacunació i han recordat que aquesta setmana finalitza la primera dosi a les residències de gent gran i la que propera començarà la vacunació del personal sanitari.

Finalment, les conselleres han agraït la col·laboració dels agents socials, la comprensió i el suport davant les mesures dirigides a protegir la població.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.