algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

L'STEI dóna un marge d'un mes per a negociar la recuperació del complement salarial dels funcionaris

L'STEI Intersindical ha fixat un termini d'un mes per a negociar la recuperació de la retallada en els complements de la nòmina del personal empleat públic al servei de l'administració abans de «proposar les accions necessàries si les negociacions no arriben a bon port».

L'organització sindical ha explicat que exigirà que el 0,9 per cent d'increment previst en els Pressupostos de l'Estat per a 2021 s'apliqui a tots els conceptes retributius en la nòmina de gener.

L'STEI ha criticat que el Govern hagi retallat un dels complements de la nòmina del personal per a compensar la pujada que sí que ha d'aplicar al sou basi i als triennis per a donar compliment a la Llei de Pressupostos.

Segons han indicat, l'Administració «es va comprometre» a negociar amb la Mesa de Negociació dels Empleats públics com es revertirà la situació perquè es faci efectiva la pujada de retribucions un 2 per cent, segons va determinar l'Estat. L'organització ha afegit que participarà en les negociacions i actuarà «amb contundència» si aquestes no arriben a bon terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.