algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Es publiquen les llistes definitives d'admesos a les proves de català

179227

La Direcció General de Política Lingüística ha fet públiques les llistes definitives d’admesos i d'exclosos a les proves de nivell de llengua catalana. Hi ha un total de 8.069 persones admeses. Pel que fa les excloses, s’han fet públics els motius d'exclusió.

Per altra banda, també s’ha donat a conèixer el protocol de mesures de prevenció del contagi per Covid-19. Entre d’altres, és obligatori emprar mascareta i respectar les distàncies de seguretat durant l’accés a les aules. Així mateix, es prohibeix l’assistència, sota pena de multa, a les persones que presentin símptomes compatibles amb la malaltia. Tant les llistes definitives d’admesos i exclosos com el protocol de mesures de prevenció es poden trobar al web de la Direcció General de Política Lingüística.

Aquestes proves de llengua catalana es duran a terme durant els mesos de gener i febrer. En aquesta convocatòria, hi ha proves de tots els nivells. Més de 8.000 persones es varen inscriure a les proves de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Aquesta xifra representa un augment de gairebé dues mil inscripcions més respecte de la darrera vegada que es varen convocar tots els nivells, el maig de 2019.

Per nivells, 861 persones s'examinaran de la prova de nivell A2, 999 a la de B1, 2.200 a la de B2, 2.548 a la de C1, 896 a la de C2 i 565 a la de llenguatge administratiu (LA). Per lloc de prova, 4.336 inscripcions corresponen a Palma, 1.165 a Inca, 891 a Manacor, 615 a Maó, 889 a Eivissa i 173 a Formentera. Des del Govern han recordat que la convocatòria prevista per al mes de juny d'enguany no es va poder dur a terme a causa de l'emergència sanitària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per comenta, fa dervers d'un any

Hi haurà qualcun "poli bueno" ? Perquè de "malo" segur que no.

Valoració:0menosmas
Per Pepet, fa dervers d'un any

Molta força a tots els estudiants!!!

Valoració:-1menosmas
Per ?, fa dervers d'un any

s´atrevirà a presentar-hi algun guarda insiví ?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente