cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

La Diada del Poble de Menorca s'adaptarà a les restriccions sanitàries, però manté un programa d'activitats culturals

El conseller insular de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, ha anunciat aquest dilluns que els conferenciants de la Diada del Poble de Menorca, que tendrà lloc el pròxim dia 17, seran els doctors Ildefons Hernández i Maties Torrent, que oferiran una ponència sota el títol 'Societat menorquina i Covid-19: què hem après'.

L'acte es farà durant el ple extraordinari de la Diada, que fins al moment s'havia celebrat sempre en la seu del Consell Insular de Menorca de Maó, i enguany es traslladarà al Teatre del Born de Ciutadella.

«La raó del canvi és que la sala de plens del Consell, per la reducció de l'aforament no pot tenir públic i aprofitam l'ocasió per traslladar l'acte, que no serà ple, però tendrà un format similar, en el renovat Teatre del Born, també com a felicitació al poble de Ciutadella i al seu Ajuntament per haver culminat la recuperació d'aquest emblemàtic espai cultural», ha explicat el conseller.

Aquest acte, a més del discurs de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, també inclourà un moment d'homenatge als serveis essencials per la seva tasca durant la pandèmia. A més, l'acte també serà emès en directe a través del canal de Youtube del Consell.

D'altra banda, l'Orquestra Simfònica de Balears tornarà a Menorca amb la proposta 'Una nit musical', juntament amb l'actriu i cantant Àngels Gonyalons. Serà el dia 17 de gener a les 20.00 hores en el Teatre Principal de Maó. Per a aquest concert, el Consell posa a la disposició del públic 232 localitats per a complir amb la normativa de restriccions a causa del Covid-19. Maria ha apuntat que les localitats se sortejaran entre aquest dilluns.

Una altra novetat és que el programa d'activitats de la Diada no s'editarà per primera vegada en paper «per raons d'estalvi econòmic i de restricció de la mobilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.