algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'Església catòlica manté la missa de la Festa de l'Estendard

La Catedral de Mallorca acull aquest dijous a les 10.30 hores la celebració de l'eucaristia amb motiu de la Festa de l'Estendard, que comptarà amb les mesures de seguretat contra la pandèmia de la Covid-19.

El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha explicat que, encara que s'han suspès altres actes propis d'aquesta festa, l'Església manté la celebració de l'eucaristia «com a moment d'acció de gràcies pel qual es commemora en aquest dia i per a orar pel poble de Mallorca i per les autoritats».

L'entrada a la Catedral és lliure, encara que es complirà amb l'aforament que permet l'actual normativa pel coronavirus.

D'acord amb Taltavull, amb aquesta celebració, l'Església de Mallorca vol expressar la seva solidaritat «en una acció de corresponsabilitat amb tot el poble en un moment de tant d'esforç per a vèncer la malaltia de la Covid-19».

A més, ha assenyalat que l'Església continuarà oferint la seva col·laboració i ajuda «als qui passen més necessitat sanitària, material, espiritual, econòmica, laboral i de qualsevol altre signe».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.