muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Suspenen les competicions esportives federades fins al pròxim 28 de desembre

El Govern ha suspès les competicions esportives federades d'equips mallorquins en categoria autonòmica fins el pròxim dia 28 de desembre.

Segons ha informat Conselleria d'Assumptes Socials i Esports aquest dilluns, la consellera del ram, Fina Santiago, ha comunicat per videoconferència a les diferents federacions les restriccions aprovades aquesta jornada en l'àmbit de l'esport després que Mallorca hagi passat al nivell 4, el qual indica risc extrem de contagi de la Covid-19.

En aquest sentit, ha traslladat a les federacions que a partir de la seva publicació aquest dimarts en el BOIB, i fins al 28 de desembre, queden suspeses les competicions d'esport federat d'equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes a Mallorca o en les quals participés un equip mallorquí.

Igualment, ha comunicat que amb aquest nou nivell 4 en el qual ha entrat Mallorca només es podran realitzar fins a dos entrenaments en els esports d'equip i de contacte com a màxim a la setmana; així com que els aforaments de públic en competicions esportives permeses a Mallorca també s'han vist modificades.

Concretament, en les instal·lacions descobertes es mantindrà la reducció del 50% però el nombre màxim de persones a les quals es podrà arribar s'ha reduït a 400. Mentrestant, en cas d'instal·lacions cobertes, com a pavellons, la reducció de l'aforament serà del 25% amb un màxim de 200 persones com a públic.

Finalment, Santiago ha explicat que en les proves esportives individuals el nombre de participants no podrà ser superior a 50 persones i que en el cas de les sales de musculació i durant les activitats dirigides en sala l'aforament serà del 30% amb un màxim de sis persones en el cas de les activitats dirigides esmentades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.