algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Desallotgen una cafeteria de Palmanova per incompliment de la normativa Covid

La Policia Local de Calvià va desallotjar aquest passat diumenge una cafeteria de Palmanova amb el doble d'aforament permès, sense distància social ni permís per a oferir un concert.

Segons ha informat la Policia Local de Calvià aquest dilluns, el Cos policial va ser alertat d'una festa amb més de 100 persones amb música que se sentia des de l'exterior d'un local de Palmanova.

Quan els agents es varen personar en el lloc varen haver de demanar als 56 clients que eren allà en aquest moment que abandonessin la cafeteria perquè no se seguien les normes preventives de la Covid-19, atès que l'ocupació era el doble de la permesa (l'aforament d'aquest local en fase tres és d'un màxim de 27 clients).

A més, en el local, situat prop de l'embarcador de la platja de Son Maties de Palmanova, els policies varen poder comprovar aquest diumenge a les 19.00 hores que no es mantenien les distàncies de seguretat entre taules i grups.

A part d'incomplir la distància social, l'establiment no podia oferir activitat musical i només podia funcionar com a cafè, amb base en la resolució de la Conselleria de Salut i Consum per la qual es van modificar mesures concretes del Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

En concret, en el punt 14, se suspenia l'activitat de locals de sala de festes, sala de ball, discoteca, cafè concerto i bar de copes, o activitats assimilables. Aquest cafè de Palmanova havia anunciat en Internet música per al cap de setmana. L'oferta d'aquest diumenge era de jazz en directe a partir de les 16.00 h i programada fins a les 21.00 hores, encara que va acabar abans pel desallotjament.

Davant aquests incompliments i estant en fase 3, els agents de Policia varen aixecar dues actes, una per tenir obert un local amb activitat musical i l'altra per incomplir l'article 5 del Decret llei 11/2020, ja que no s'indicava l'aforament permès, no es fixava el distanciament social entre grups i es duplicava l'aforament permès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.