algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

L'associació Construïm demana al Govern rebaixar els costos del transport entre illes

L'associació Construïm, adherida a Pimem, ha explicat aquest dijous que treballa intensament per aconseguir rebaixar els costos de logística entre illes i així poder ser més competitius respecte a les empreses de la Península. Els empresaris d'aquesta associació asseguren que els costos per a transportar materials de construcció tant a Menorca com Eivissa i Formentera és més car des de Mallorca que si es fa des de Barcelona.

«Aquesta situació provoca un clar desavantatge competitiu i afecta el creixement dels nostres projectes empresarials a més de ser totalment injust», segons Antoni Garí, vicepresident. Garí assegura que ara mateix és «il·lògic» que un contenidor entre Alcúdia i Ciutadella sigui tan car com entre València i la Xina. L'associació assegura que treballar amb els mercats de la resta d'illes és molt important ja que Mallorca es queda petita. Aquesta sèrie de reivindicacions han estat traslladades al conseller de Mobilitat Marc Pons.

Un altre tema que està damunt de la taula és la necessitat de pressionar la UE per a eliminar la normativa que limita les ajudes en exportacions a 200.000 euros. Per a Pimem això té sentit per a empreses ubicades al continent però clarament insuficients per a les empreses de les illes.

Campanya de Km 0

D'altra banda Construïm ha iniciat una campanya entre totes les seves empreses per promocionar el Km 0. Els membres que formen l'associació podran posar un logotip en tots els seus embalatges i papereria corporativa amb l'objectiu de donar a conèixer la filosofia de base que és la de promoure l'elaboració, gestió i promoció de materials de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Sa foto de s'avió és incongruent, ja que aquest mitjà de transport és molt contaminant i no convé abaratir-lo

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente