nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'Oficina Anticorrupció diu que la directora d'Innovació va incomplir el codi ètic amb el plus de 22.000 euros

177263

L'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Balears ha considerat que la directora general d'Innovació del Govern, Núria Riera, va incomplir el codi ètic de l'Executiu en haver rebut el plus de 22.000 euros, per a alts càrrecs amb residència fora de Mallorca, tot i tenir un habitatge en propietat a Palma.

Atès que aquestes qüestions les dirimeix la Comissió d'Ètica Pública, Anticorrupció ha proposat que es valori aquest cas i reclama a la directora general que retorni els doblers rebuts pel plus.

Des de l'Oficia Anticorrupció han explicat que varen detectar que, poc després de les eleccions de maig de 2019, Riera va canviar el seu empadronament de Palma a Eivissa. Després de requerir a la directora general d'Innovació certa documentació, l'Oficina va constatar que tenia un habitatge de lloguer a Palma.

Davant aquests fets, Anticorrupció ha conclòs que, encara que no s'hagi incomplert la norma, s'ha produït una vulneració del codi ètic del Govern, en considerar que no s'hauria d'haver sol·licitat aquest plus en tenir un habitatge en propietat a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.