algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Comanegra defensarà la llibertat d'expressió en la causa contra l'il·lustrador d''On és l'Estel·la?'

177229

Continua el procés judicial contra l'il·lustrador mallorquí Toni Galmés i contra els editors del còmic 'On és l'Estel·la?', Joan Sala i Jordi Puig.

L'editorial Comanegra va anunciar al setembre d'enguany que els dos editors havien estat citats a declarar davant el jutge: «Teníem esperances que el procés contra l'Estel·la i la llibertat de creació hagués acabat. Amb la patacada del coronavirus pensàvem que el 2020 ja en tenia prou de fer la punyeta. Però aquí els tenim. El despropòsit continua... Els nostres editors, Joan Sala Torrent i Jordi Puig Ferrer, acaben de rebre, justament avui, una nova citació judicial per declarar en un cas d'injúries pel llibre 'On és l'Estel·la?' El 3 de novembre continua un judici que no hauria d'haver començat».

Per tant, aquest dimarts Sala i Puig compareixeran aquest dimarts a les 12 al Jutjat d’Instrucció de Barcelona per a testificar, a través de videoconferència, en el Jutjat d’Instrucció número 12 de Palma. «És un despropòsit i el que ens preocupa més que l'afectació a Comanegra, és que si avança la denúncia seria molt perillós per a la indústria editorial i per a la llibertat d'expressió i també perquè pot fer que els creadors s'autocensurin», han remarcat des de Comanegra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TSF, fa mes de 3 anys

Hi ha 2 llibres diferents i un puzle de "On és l'estel·la", jo penso comprar-los ara mateix abans de que els retirin i així ajudar a l'autor i a l'editorial d'alguna manera i que sàpiguen que no estan sols en aquesta lluita

Valoració:-2menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

A l'estat espanyol, les llibertats estan qüestionades!

Valoració:2menosmas
Per reflex realitat, fa mes de 3 anys

Són escenes tretes de fotografies reals. No hi ha cap escena inventada. No sé com algú pot sentir-se ofès, a no ser que sigui una víctima que sofrí l´agressió.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente