algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

L'amo del Hat Bar: «No pens que Armengol estigués cometent una irregularitat, la Policia no la va identificar»

El propietari del Hat Bar de Palma ha confirmat aquest dijous que la presidenta del Govern, Francina Armengol, va estar en el seu local durant la matinada del passat 7 d'octubre, i que, en sortir, un dels seus acompanyants es va desmaiar, per la qual cosa varen estar fora mitja hora atenent-lo.

En declaracions a la premsa, Alexander, l'amo de l'establiment, ha negat que en el local se servissin copes fins a les 02.00 hores i ha remarcat que sempre serveix «les darreres begudes faltant un quart per a la 01.00 hores del matí, aquesta és la meva política», ha afegit.

A més, ha relatat que, quan varen acudir els agents de la Policia Local de Palma, varen reconèixer a la presidenta encara que en cap moment la varen identificar. «No pens que ella estigués cometent una irregularitat perquè la Policia no la va identificar, se'n varen anar tranquils», ha manifestat.

Cal recordar que la Presidència del Govern ha explicat aquest dijous que Armengol i alguns col·laboradors varen estar en aquest establiment fins al voltant de la 01.00 hores, però que «en el moment de sortir, el director general de Comunicació va sofrir un desmai», per la qual cosa varen esperar fora fins que es recuperés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per veritas, fa mes de 3 anys

Puede que no cometiese ninguna irregularidad, pero una persona que ocupa su sitio tiene que estar a las 10/11 de la noche en casa y no de bares.

Desde luego no la creo de ninguna manera. ¿Y el dueño del local qué va a decir?.

Que nos vuelva a explicar el incidente del Ventolín, hace unos años. Sé es vent, pero no es torrent.

Valoració:-5menosmas
Per ?, fa mes de 3 anys

No la identificà per a no posar-se en un problema ? (!).

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente