nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Publiquen una denúncia que situa Armengol en un bar de matinada incomplint les restriccions

El president i portaveu del PP a les Balears, Biel Company, va acusar aquest dimecres, durant el Debat de Política General, la presidenta del Govern, Francina Armengol, d'estar de matinada en un bar de Palma que incomplia les restriccions horàries.

Company va dit al Parlament que «una conegudíssima política» va estar dimecres passat, 7 d'octubre, de matinada en un bar que la Policia Local de Palma va haver de tancar per incomplir les restriccions horàries establertes arran de la pandèmia. Concretament, el local al qual es referia és el Bar Hat.

«És necessari que tots estiguem a l'altura que ens comportem amb responsabilitat complint amb les recomanacions, tans si xerram de mascaretes com si xerram de reunions familiars, com si xerram de tancament de bars, i qui no complesqui ha de respondre. Però tots, senyora Armengol, tots, i els polítics encara més. El que no pot passar és el que he llegit en premsa aquests dies que una conegudíssima política estava a les dues de la matinada amb el seu cap de comunicació dins un bar que hauria d'estar tancat i que la Policia local de Palma va haver de tancar després de les queixes dels veïnats», va recriminar Company a la presidenta.

Segons hapublicat Ultima Hora aquest dijous, l'acusació de Company seria vertadera ja que el diari ha fet pública la denúncia al local en què l'amo del Bar Hat al·lega que no ha tancat abans perquè dins del local hi havia una autoritat (la presidenta del Govern).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aixo la retrata., fa mes de 3 anys

Això la retrata com paradigma del ninguneix i de banalitzacio d’un problema de salut de primera magnitut. Te un doble agravant: el fet de ser una personalitat pública que se deu al seis carrec per actuar com un exemple per a la ciutadania ( red mes juny que la realitat) i l’altre, el fet de ser una persona formada en farmacia = ciencia de la salut que tambe corrobora la seva falta amb coneixement de que está transgredint allo que cal fer. Si tingues un minim de vergonya i o de dignitat tocaría dimitir tot d’una.
Aquesta talla política es el que fa que mai no aixecarem cap.
I aixi tambe veiem veinats de barris com Sa Llotja que patín la mancanca d’aplicacio de la normativa als locals d’oci i restauracio per la policía local perquè sembla que son els unics damnificats en la pandemia quan son punts clars de diseminacio i hacinament. Quin oi de classe politica tenim!

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

És molt greu que els dirigents polítics exigeixin als ciutadans quelcom que després ells mateixos no compleixen.

Valoració:10menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Miserables! I son capaços de denunciar en fals.

Valoració:-5menosmas
Per Puaff!, fa mes de 3 anys

Púrria!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente