cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Habtur ofereix col·laboració «activa i eficient» al Govern per a la «reactivació del turisme»

L'Associació d'Habitatges de Lloguer Turístic (Habtur) ha ofert aquest dilluns col·laboració «activa i eficient» al Govern per a la «reactivació del turisme».

En una reunió al costat de Pimem amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, han traslladat a l'Executiu autonòmic les diferents preocupacions del sector.

Des d'Habtur han ressaltat la importància d'establir unes bases de col·laboració amb l'objectiu de poder trobar les millors estratègies per a reactivar com més aviat millor l'economia i, més concretament, el turisme que afecta les estades vacacionals.

Tant per a Pimem com per a Habtur la trobada ha estat qualificat de necessari per a poder intercanviar impressions sobre com afecta més concretament la crisi als habitatges vacacionals i poder d'aquesta manera plantejar les millors propostes.

El president de Pimem, Jordi Mora, ha assegurat que en el passat s'hagués pogut fer alguna cosa més per a saber i conèixer de les necessitats dels habitatges vacacionals però ha ressaltat en tot cas la col·laboració iniciada que ha de portar a prendre «les millors decisions des del coneixement real de la situació».

En representació d'Habtur ha participat en la trobada el vicepresident, Tolo Gomila, i la gerent, Maria Gibert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.