algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

L'STEI exigeix a l'extrema dreta que «tregui les mans del sistema educatiu»

L'STEI Intersindical ha mostrat aquest dimecres el seu suport a l'IES Felanitx davant la intromissió de l'extrema dreta per a retirar una pancarta del sindicat estudiantil, SEPC.

El sindicat denuncia que Vox ataca la llibertat d’expressió i la convivència als centres, i fa una crida a la Conselleria d’Educació perquè centri tots els seus esforços a fer front a la pandèmia i no a fer despenjar pancartes en què les organitzacions dels estudiants expressen les seves opinions, en l’àmbit de la llibertat d’expressió en l’entorn escolar. També reclama que l’extrema dreta «tregui les mans del sistema educatiu de les Illes Balears».

L’STEI ha volgut agrair a l’IES Felanitx que gestionàs la petició del col·lectiu estudiantil des de l’eficiència i el respecte dels drets i les llibertats. Els centres educatius tenen mecanismes que regulen la convivència i no necessiten extremistes que els diguin com han de fer les coses. És al contrari: l’STEI Intersindical demana «més democràcia interna als centres. S’ha demostrat que com més participades són les decisions, més acceptades són per part de la comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quinoi, fa mes de 3 anys

Vox ha tret un diari. Hauriem de provar si també deixen als que no son dels seus expressar les seves idees. I expressar les com fan ells per aqui: insulltant, faltant al respecte, mentint i robant noms.

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Aquests de l'STEI encara no s'han ficat al cap que el que ells anomenen extrema dreta ha sortit de les urnes. I cal supossar que algú els ha votat.

Valoració:-6menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Ben dit, STEI!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente