algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La pròxima convocatòria de proves de català se celebrarà al gener i febrer de 2021

La Direcció General de Política Lingüística ha convocat les proves per a obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana, que se celebraran al gener i febrer de 2021 a Palma, Inca, Manacor, Maó, Eivissa i Formentera.

Segons ha informat aquest dimecres la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, s'avaluaran tots els nivells -A2, B1, B2, C1, C2 i LA- i només serà possible inscriure's a les proves d'un sol certificat.

El termini d'inscripció és del 19 d'octubre al 5 de novembre de 2020 i es recomana fer la inscripció de manera telemàtica, a través de la web de la Direcció General de Política Lingüística. No obstant això, també es podrà fer presencialment en les oficines de la Direcció General o en qualsevol registre oficial.

Tota la informació relativa a la convocatòria, el calendari i la inscripció es pot consultar en l'adreça web dgpoling.caib.cat, si bé, arran de la situació d'emergència sanitària causada pel COVID-19, la Direcció General podrà modificar les bases de la convocatòria si les circumstàncies ho requereixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.