muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

La lluita contra l'aporofòbia, a debat aquest dimarts al Parlament

Aquest dimarts, el Parlament debat sobre la lluita contra l'aporofòbia. I ho fa mitjançant la iniciativa de la vicepresidenta primera del Parlament i diputada, Gloria Santiago, la qual també signen Unides Podem, PSIB i MÉS.

L'objectiu d'aquesta PNL és que la Cambra manifesti el seu suport a la propera reforma penal, en la qual es pretén incloure l'aporofòbia com a agreujant en els delictes contra les persones; així com instar el Govern a col·laborar amb administracions locals i insulars en l'impuls de programes integrals d'ajuda a persones sense sostre i sense recursos.

«Estam veient com un sector molt poderós de la societat, els qui realment mouen els fils, estan intentant promoure un discurs d'enfrontament social entre les diverses capes de la població», ha indicat Santiago, la qual ha afegit que, davant d'això, la gestió pública i la política han de fer possible «percebre el patiment i la suprema vulnerabilitat d'altres persones i comprometre's a evitar-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tonietlo, fa mes de 3 anys

Es ninotàire Quino ho exemplificà fenomenal. A una tira na Susanita més o manco demanava a Mafalda perquè ajudar als qui demanen ajuda o pobres, si basta amb amagar-los

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Enlloc de tenir fòbia als lladres, estafadors i corruptes, que son els que generen pobresa i misèria, hi ha una gent tan curta, que els que els hi repeleixen, son les víctimes d'aquestes males pràctiques.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente