algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Banderes falangistes i espanyoles en una marxa espanyolista a Palma

Prop de 300 vehicles s'han passejat aquest dilluns per Palma en una convocatòria a favor de la unitat d'Espanya i en contra dels Governs espanyol i balear, amb motiu del dia de la Hispanitat.

Es tracta d'una manifestació convocada pel grup d'extrema dreta, Foro Baleares a la qual han assistit uns 300 vehicles (entre cotxes i motos). La marxa ha iniciat el seu recorregut a les 12.00 hores en l'Avinguda Gabriel Alomar fins a finalitzar davant el Consolat de Mar.

Durant la marxa, s'han pogut veure banderes falangistes i espanyoles i s'han pogut escoltar cançons com l'himne d'Espanya, o el Cara al sol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaumepensava, fa mes de 3 anys

Quina desil·lusió més gran. Quina ràbia. Jo que quan els vaig veure les vaig fer mamballetes tot il·lusionat pensant que celebraven la victòria de Rafa Nadal. Tot el meu goig sen va anar en orris.

Valoració:5menosmas
Per Arxi, fa mes de 3 anys

I jo pregunto...aquestes banderetes que porten els manifestants d'on són? Perquè si la dels avions de la companyia Àguila era l'espanyola...a veure si els hi han canviat i no es la de caspanya...

Valoració:4menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

El principal problema que tenim les països catalans són les invasions espanyolistes que hem tingut, sigui per treball, sigui per vacances, etc. o el que sigui. Llavors aquesta gent com que són espanyols i per tant la gran majoria anticatalans, antibalears o com es digui, doncs fan el què fan. Normal, són imperialistes .

Valoració:8menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

A tota acció l'hi segueix una reacció: davant del nacionalisme espanyol (colonitzador, aculturador, tronat, caspós....etc), , recolzat pels capsigranys inútils i altres cridaners, el nacionalisme català va en augment, t'agradi o no.

Valoració:7menosmas
Per balearium, fa mes de 3 anys

Es al misma imagen del nacionalismo renegado...tal para cual...a chupar rueda.

Valoració:-6menosmas
Per joanet, fa mes de 3 anys

"A toda acción le sigue una reacción. Ante el nacionalismo catalán que no para, respaldado por los tontos útiles y demás voceros, el nacionalismo español va en aumento" respaldado por tontos que se piensan ser guais, i voceros, nostalgicos del franqismo, y antidemocraticos.

Valoració:3menosmas
Per Hoy es lunes, fa mes de 3 anys

A mi el que em crida més l'atenció és quan aquests nostàlgics del franquisme criden LIBERTAD!

Valoració:20menosmas
Per de cajón, fa mes de 3 anys

A toda acción le sigue una reacción. Ante el nacionalismo catalán que no para, respaldado por los tontos útiles y demás voceros, el nacionalismo español va en aumento. Te guste, o no.

Valoració:-14menosmas
Per Mala papereta tenim, amb aquesta gentola, fa mes de 3 anys

Aquest greu problema que patim amb els feixistes, el podem agraïr al Regne Unit i al seu llavors primer ministre, Sir Winston Churchil, per oposarse a que Franco i els seus cómplices i col.laboradors fóssin jutjats a Nüremberg i se restablís el govern republicà, només perque a aquest noble li feien por les esquerres.
Totes les vides perdudes, tot el sofriment que varen provocar els franquistes i totes les molésties que donen ara aquests fanàtics junt amb els vàndals que s'hi afegeixen per gaudir d'impunitat amb les seves malifetes, s'haurien pogut evitar si aquell senyor, que per altra bandacera un gran polític, no hagués fet cas a les seves idees paranoiques i hagués fet cas a la seva intel.ligència.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente