algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Can Alcover acull un taller de ràdio professional, organitzat per Radiolab

La ràdio és un mitjà de comunicació que conserva un punt de màgia i de romanticisme i és per això que encara, malgrat la televisió i internet, conserva el seu atractiu.

Aquests dies es fa, a Can Alcover, un taller de ràdio professional, organitzat per Radiolab, amb el qual s’aprèn a treballar aquesta atmosfera que envolta la ràdio i que només s’arriba a aconseguir si es domina el codi i el llenguatge propi.

I això és justament el que proposa el curs: a través de la pràctica, conèixer tots els ingredients que componen la ràdio i com arribar a conjugar-los perquè sigui atractiva i arribi a l’audiència.

Es tracta d’un curs de ràdio general i, per això, es treballa la ràdio informativa, la d’entreteniment, la divulgativa, però també algunes tècniques per millorar la improvisació, la locució o els diferents registres...

Joan Farrés (La vila del pingüí, Els dematins) i Luis García (Som Divendres) són els docents que guien els alumnes en aquestes cinc sessions amb les pràctiques directament davant del del micròfon.

El curs comptarà amb la participació de Cati Moyà, cap de continguts d’IB3Ràdio, qui aportarà el seu punt de vista de la ràdio a l’actualitat.

El curs té l’estudi d’Ona Mediterrània com a seu i s’acabarà el proper 28 d’octubre, però els alumnes participaran al programa 'Som Divendres' d’Ona Mediterrània durant la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.