nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Vox presenta una PNL sobre la monarquia espanyola amb esmenes «d'addicció»

Vox va registrar aquest passat dilluns una Proposició No de Llei en el Parlament que pretenia anar en contra de la proposta plantejada per MÉS per plantejar la possibilitat de celebrar un referèndum entre monarquia i república.

El to de befa i ridícul de la Proposta no deixa ningú indiferent: «El Parlamento de las Islas Baleares insta al Gobierno de España a tener en cuenta a Narnia en los referéndums sobre monarquía o república y a clarificar la fórmula de gobierno del País de Nunca Jamás».

«La necesidad de mantener la vigilancia sobre los cargos institucionales, que el Parlamento de las Islas Baleares insta al Congreso de los Diputados y al Gobierno de España a ejercer el control necesario para que el Señor Oscuro de Mordor no se extralimite en sus funciones y los procesos constituyentes en La Comarca, Rohan y resto de territorios de la Tierra Media puedan desarrollarse sin injerencias». Per si fos pos, les esmenes citades han estat enregistrades com esmenes «d'addicció» i no «d'addició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Amb aquesta esmena, els ultres demostren con tenen el "terrat". Però aixô de l'addicció és apoteòsic.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente