cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

UOB exigeix transparència a Educació amb els casos de Covid-19

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, ha lamentat aquest dimarts la decisió de la Conselleria d'Educació de «no informar» de tots els casos positius de Covid-19 que es detectin als centres educatius, i exigeix que es mantengui informada la comunitat educativa. «La transparència de les dades oficials és imprescindible per evitar rumors, inseguretat i alarmes innecessàries».

«L'opacitat és una mala praxis habitual d'Educació, com ja s'ha demostrat en cursos passats amb les ràtios d'aula». En aquest sentit, han reclamat a Planificació que informi de les ràtios resultants de l'escenari B, i dels grups on s'ha aconseguit el metre i mig de distància de seguretat, que s'ha de mantenir «en tot moment» segons la Resolució de 3 de setembre.

«En exercici del dret a la informació», UOB ha informat que ha obert una bústia d'incidències Covid-19 a la seva web, on els docents poden comunicar queixes i irregularitats sobre ràtios d'aula, salut, drets laborals i altres. Els casos es van actualitzant i es poden consultar a la mateixa pàgina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.