cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Armengol i March parlen amb els directors dels centres d'ensenyament de l'inici del curs

175181

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller d'Educació, Martí March, es reuniran aquest dimecres per videoconferència amb els directors dels centres públics de primària i secundària i els de l'escola concertada de les Balears per a abordar l'inici del curs escolar marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Segons ha informat el Govern, la primera reunió tendrà lloc a les 9.30 hores amb els directors dels centres públics d'infantil i primària; la segona serà a les 12.00 hores amb els responsables de secundària, i la darrera a les 16.30 hores amb els directius de l'escola concertada.

En les trobades també seran presents els directors generals de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante; de Personal Docent, Rafaela Sánchez; de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, i de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández.

A causa de la pandèmia del coronavirus, el Govern ha decidit que el curs escolar 2020-21 comenci el pròxim 10 de setembre amb l'escenari de semipresencialitat de manera progressiva per a evitar grans aglomeracions.

Entre altres mesures per a controlar la propagació del virus a les aules, serà obligatori l'ús de màscares en classe a partir de 1r de Primària, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No fan res més?, fa mes de 3 anys

Ah! Idò si hi parlen, ja tenim la seu plena d´ous!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente