algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

L'aeroport de Palma continua discriminant les persones que volen usar la llengua catalana

Tal i com ja va denunciar dBalears fa uns mesos, l'aeroport de Son Santjoan continua sense oferir als viatgers la versió en català dels formularis sobre el Covid-19.

Ara ha estat l'exbatle d'Artà i conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, qui ho ha denunciat a través de les xarxes socials.

«Arribes a l'aeroport de Palma d'Aena i no hi ha formularis en la nostra llengua», ha escrit Alzamora en el seu compte de Twitter aquest diumenge.

No només això, sinó que Alzamora també ha explicat que el personal d'atenció al públic no l'ha atès correctament ja que li han dit que no entenen el català.

Cal recordar que dBalears també es va fer ressò de les protestes en el mateix sentit de diversos viatgers en vaixell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per balmany, fa mes de 3 anys

Tú mujer, como es natural ni la conozco ni me interesa para nada.

Pues yo todavía voy más lejos que ella. Miles y miles no entran en Mallorca. Sobran. No se necesitan. Ni con pasaporte ni con examen de nada. Esta sería una buena manera de preservar el idioma, y no como ahora que vas por la calle y solo oyes hablar castellano pese al dinero gastado. Sin ir más lejos 575.000,00 euros este año. Antes solo lo usaba U. HORA. Me dirás que yo lo uso. Efectivamente. Entre otras cosas porqué me sale del.....

Me refiero a lo que tú has escrito hace cómo quién dice un par de días. "Que ibas con ella al mercado, que te parecía caro lo que compraba y que tu solo ibas a tiendas que atienden en catalán y que ella iba siguiendo tus pasos". Esto lo has escrito tú. Yo no me lo invento. Dije que le estas quitando su personalidad. Pero a allá vosotros. Cada matrimonio es un mundo. Si quieres que nadie se meta en tu vida, cállate lo que a ella se refiere. A tenor de no querer pagar nada por opinar en este digital, hace un poco mas de tiempo, deduzco que además de ser un adoctrinado, un fanático, un comisario, eres un pobre hombre "apegotao a la peseta".

El lector que manda comentarios, puede usar 500 seudónimnos, porqué asi lo permite el digital. Por eso soy partidario de pagar una cuota cada mes con identidad perfectamente controlada. Tú te opones. Avaro.

Un periodista, que se precie tiene que dar la cara (foto si es necesario) y nombre completo. Como hacen otros en este mismo digital. ¿Por qué tanto interés en aparecer solo con siglas?. A ver si eres capaz de entenderlo. Y déjame, de una vez por todas. Nada te debo, nada me debes. Betzol. Parece que tu única misión durante el día es controlar a los que escriben en la lengua que les da la gana, digan lo que digan.
Vaya vida, batua el mon salat.

Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Chiquitam chiquititam tam tam
que tumbam bam que tumbam que tepetepe
tambambam que tumbam que pim.
Chiquitam chiquititam tam tam
que tumbam bam que tumbam que tepetepe
tambambam que tumbam que pim.

Valoració:-4menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ enterao... del grup balefascium...

Tot i que ho has escrit tú mateix, sembla que encara no ho has entés.
De la meva dona no sé a qué et ve de parlar-ne, pobre infeliç, ignorant i provocador però et diré que si fós per ella hauriau tingut d' entrar amb passaport canvi de moneda i exàmen de català.
Per cert a l'altra escrit que has fet, com tantes vegades, tornes a insistir en el nom d' A.G. Mira si arribes a ser falsari i trampós, que tú t'amagues en ...quants niks? ja deus anar cap a la cinquantena ... fés-te un pastis i te'l empastifes per la cara de part meva.
A veure si aquesta vegada "caces" el missatge.

Valoració:5menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

I tant: això que anomenes"lengua nacional" es diu "castellano" (llengua de Castella). No és, doncs, cap "lengua nacional", si no una llengua imposada a tota Espanya.

Política de mirar-se el melic, dius? Més aviat la vostra, que sou incapaços d'acceptar que una persona de l'estat espanyol que no parli castellà té el mateix dret a ser atesa en la seva llengua, igualment que se t'atén a tu en la teva.

El teu pensament és totalment colonialista.

Valoració:6menosmas
Per dic, fa mes de 3 anys

Sebastià: Encara que estigui escrita amb tinta no tenen problemes a l´hora de modificar-la quan els interessa i amb caràcter urgent.

Valoració:7menosmas
Per dic, fa mes de 3 anys

sebastià.Encara que estigui escrita amb tinta no els impedeix retocar-la quan els interesa i amb caràcter urgent.

Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Soc catalâ,si.i molt orgullos de ser-ho.i desde fa 5 anys visc a banyalbufar on he hagut d'adaptar-me al mallorqui..i no passa res.m'agrada aprendre...i si hagues anat a botswana hagues apres el seu idioma.....la cultura aporta,cosa que els espaNYolitos tancats de ment veig que no podeu entendre..que pobres d'esperit....i no, no soc independentista per si os ha passat pel cap....si es que teniu algo en ell.la tolerancia no es algo que feu servir..i el " conmigo o contra mi " es de un ranci que ja no hauria de existir,pero...per cert..el meu castella es molt bo i no renego d'ell...espabileu i evolucioneu..espero no haver ofes a ningu..encara que a vosaltres segur que si...tolerancia i respecte estaria be que ho treballeu.de segur tots seriam mes feliços...

Valoració:5menosmas
Per enterao, fa mes de 3 anys

Es que la hicimos con lápiz para que la podamos modificar cuando nos dé la gana. Mira si eres pobre de gambals que pese a tener décadas, todavía no te habías enterao.

Pero tú, pobre infeliz que controla a su mujer lo que puede gastar y donde ir a comprar, te aferrarías a ella como una garrapata, siempre que te conviniese.

Valoració:-16menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ balevulgarium .- Ja ens ho has demostrat infinitat de vegades.
El sentit comú dels eÑols està fet a la mida de la vostra Constitució, o sigui, amb llàpis i goma d'esborrar, segons les vostres conveniències.

Valoració:14menosmas
Per balearium, fa mes de 3 anys

De sentido común...

Valoració:-20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente