muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

L'ASM denuncia la impunitat amb que es mouen els feixistes que exhibeixen simbologia franquista

En plena nova polèmica pel doble raser amb que les forces policials espanyoles tracten expressions polítiques diferents, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha fet pública la denuncia de la impunitat amb que es mouen els feixistes que es passegen per diversos municipis de Mallorca provocant els seus habitants i exhibint banderes franquistes.

«Els supremacistes espanyols del 'quad' continuen exhibint símbols feixistes amb total impunitat. Avui devora Algaida», va denunciar l'ASM aquest dissabte des del seu compte oficial de Facebook.

Des del mes de juny

El passat 30 de juny dBalears ja es va fer ressò de les denuncies de diversos ciutadans manacorins respecte d'un escamot de militants feixistes que passejava per Manacor amb simbologia feixista i entrava a diverses oficines i comerços per intentar provocar incidents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ves a filar estopa, fa mes de 3 anys

"Este muchacho motorizado" es un vell pudent que te per costum entrar dins els comerços sense intencio de comprar res, nomes per insultar amb violencia a tothom que no li parli en foraster. Quin nom li escau? Mico agressiu?. Nazi intolerant?. Trabucat mental?. Inadaptat social?. Es pot tapar amb una bandera, com molts altres, pero aixo no camvia la definicio ni els fets.

Valoració:2menosmas
Per Ja s´ho faran!, fa mes de 3 anys

Aquests que ara poden, en tenen l´obligació d´aturar-ho i no fan res, quan siguin ells que en rebin les conseqüències ja no hi haurà solució que valgui.
Potser ens agradarà i tot veure com es retorcen dins la intolerància i malvestat

Valoració:2menosmas
Per noticias necias, fa mes de 3 anys

Si la de colorines de la nefasta II República es "legal" acogiéndose a la libertad de expresión, las de este muchacho motorizado, lo son plenamente. ¿Entonces, dónde está la noticia? Parece que solo en la mente de los que nunca dan por terminada la guerra incivil española, cuando ni siquiera la vivieron.

Valoració:-4menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

No sé pas a quina Europa ens han fotut però aquesta no és pas, ni de bon troç la que ens pensàvem que era ni la que necessitem.
I encara pitjor, no sabem els diners que ens haurà costat que els politics eÑols hagin aconseguit vendre'ls-hi aquesta des-mocràcia.
Com tants altres "negocis" que han fet al llarg de l'història. La de mai no acabar....

Valoració:6menosmas
Per guillem, fa mes de 3 anys

La impunitat no és dels pobres infeliços que ignoren qui son els responsables dels seus mals i onegen la bandera de la dictadura franquista per espantar els valors de la democràcia, la llibertat i la solidaritat. Els qui gaudeixen de impunitat son les forces de seguretat de l'estat i la delegació del govern d'espanya que tenen la responsabilitat de l'ordre públic i de defensa de l'ordre constitucional i s'ho passen pel fòrro mirant cap a un altre costat.

Valoració:9menosmas
Per pregunta, fa mes de 3 anys

Quina prebenda franquista deu tenir o ha tengut aquest del quad?

Valoració:7menosmas
Per Mala cosa, fa mes de 3 anys

No sé si aquests neofeixistes han tornat tan violents, quan s'han sumat a grups d'ultradreta, o si és que ja eren violents i s'han fet d'ultra dreta, per poder agredir a la gent impunement.
Ara bé, el que fa rialles és que els partits polítics que recullen a tots aquests vàndals i delinquents, tenguin la barra de prometre als ciutadans posar ordre i acabar amb la delinquència, amb tota la gentuss que renen ells als seus partits.

Valoració:9menosmas
Per I del brou, qué...?, fa mes de 3 anys

Qué passa, balmany, que no t´agraden els pollastres?. Dons llevat dels que están hormonats i te fan creixer les mames, i dels que ven el meu veinat com a "pollo de campo" als sibarites pininsolars pintant-los la cresta de mercromina, son mel de bons, molt més que el voltor de la foto. Ni comparaciò, oigui.

Valoració:8menosmas
Per co,co,cooocccc..., fa mes de 3 anys

Mostrar banderas republicanas está amparado por los artículos de la Constitución que protegen la libertad ideológica y de expresión. Y así se contempla en una sentencia dictada por la Sección Novena de la Sala de Lo Contencioso Administrativo del Tribunal Superior de Justicia de Madrid en 2003. Una sentencia que parece ignorar el portavoz adjunto del PP en el Congreso, piiiiiii......., que ha dicho este martes en Las mañanas de piiiiiii... que la exhibición de la enseña tricolor "no es constitucional y no respeta la legalidad".

Es constitucional, tot el que la Constituciò ampara i en aquest cas empara l´us de la bandera republicana com a forma d´expressiò. No així la del pollastre, que aquesta sí ha estat declarada il.legal. Tens un embull dins el cap que fa feretat, així que t´en donin molt, de crema, per si és insolaciò. Jo pas.

Valoració:3menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

A ¿Por qué no te callas?. Por cierto, el que debería callarse eres tu y no dirías disparates.

Te pongo el art. de la Constitución española, para que no lo tengas que buscar. Solo es constitucional la roja-amarilla-roja. Léelo, que está muy claro. La republicana no es constitucional, y los valores que "representa", los vamos a dejar ya que la II República española fue un dechado de crímenes, saqueos, quema de iglesias y lo peor de lo peor.

O sea que la republicana puede ser exhibida como libertad de expresión, por la misma regla de tres la del águila real, llamar pollastre a una de las aves más hermosas que hay, es propio de disparatados, igualmente puede se exhibida como libertad de expresión.

Por cierto, el Finlandia acaban de eliminar las esvásticas hace dos días..

Valoració:-19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente