nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

UOB fa una crida a no aprovar plans de contingència sense distància de seguretat

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, ha fet una crida als claustres a «no aprovar plans de contingència amb les condicions imposades per la Conselleria, que no respecten la distància de seguretat i posen en perill la salut de docents, alumnes i famílies, i a redactar-ne d'altres que reclamin els espais i docents necessaris per reduir les ràtios».

Segons la sectorial, Educació «es vol llevar la responsabilitat de damunt en cas de rebrots, protestes de les famílies, més sobrecàrrega de feina, i traslladar-la als claustres i consells escolars obligant-los a elaborar i aprovar aquests plans».

Així mateix, han instat els directors de secundària a sol·licitar els docents necessaris amb 18 hores lectives, atès que el Departament de Planificació ha manifestat en mesa sectorial que no s'obliga ningú a calcular la quota a 19 hores. Pel que fa a les mesures de prevenció del proper curs, acusen «d'irresponsable» el conseller d'Educació, Martí March exigeixen una rectificació «immediata».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carles, fa mes de 3 anys

Mallorquinet, jo entenc que si els claustres voten NO, és precisament per quedar lliures de tota responsabilitat respecte a les mesures que imposi la conselleria.

Valoració:0menosmas
Per mallorquinet, fa mes de 3 anys

Pitjau fort a la Conselleria. Si demanau als claustres que no aprovem els Plans també voltros traslladau tota la responsabilitat als docents!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente