nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

Les 40 persones migrants arribades aquest passat dilluns donen negatiu en COVID-19

Les 40 persones migrants que arribaren aquest passat dilluns a Mallorca han donat negatiu en les proves de la COVID-19, segons fonts de Delegació del Govern espanyol a les Balears. Segons declaracions de Delegació del Govern aquest dimarts, aquestes 40 persones són totes adultes. D'aquests 40, 27 romanen a Manacor i 13 en la Prefectura de Policia espanyola a Palma.

Per part seva, els 17 detenguts a Formentera varen ser traslladats aquest dilluns horabaixa a la Policia espanyola a Eivissa. Tots són adults, excepte un que és menor. El Consell insular d'Eivissa es farà càrrec del menor. La resta quedaran en llibertat a càrrec d'ONG i de la xarxa d'inclusió. La Conselleria de Salut, a més, li farà les proves de detecció del coronavirus.

Cal recordar que la Guàrdia Civil va interceptar aquest dilluns a un total de 57 persones a les Balears que arribaren en cinc embarcacions localitzades a Mallorca, Formentera i Cabrera. D'aquesta manera, 13 persones varen ser detingudes en aigües de Cabrera i, en terra, 27 interceptades en Mallorca i altres 17 a Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alça!, fa mes de 3 anys

Perdonin que no els cregui.
A la boca, li fan dir, senyors, el que volem que digui.

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Allò que fa por són es turistes britànics que puguin venir si tenim en compte que an es Regne Unit estan ara com ara lluny de passar sa corba

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente