cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

Comencen les activitats d'estiu de la Fundació Pere Tarrés amb 150 joves inscrits a Mallorca

173271

La Fundació Pere Tarrés inicia aquest dimarts les activitats d'estiu amb un total de 150 nins i joves inscrits que participaran en les activitats en els tres casals de Palma i que s'organitzen en col·laboració amb l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma, Fundació Sa Nostra, Fundació Barceló, Escola Verge de Lluc, Fundació Sant Joan de Déu, Serveis Socials Mallorca i Càritas.

Segons han explicat en un comunicat, encara que el ritme d'inscripcions s'ha fet efectiu més tard en les darreres setmanes «s'ha accelerat», especialment des que s'han conegut les mesures de seguretat i les dates de les fases de desconfinament.

La Fundació Pere Tarrés, han explicat, ha adaptat totes les activitats i instal·lacions als protocols i normatives decretats per les autoritats sanitàries per a prevenir el covid-19.

Les activitats d'educació en l'oci, han assenyalat, són clau en el desenvolupament dels nins, adolescents i joves. Donades les circumstàncies, l'oci, després de setmanes de confinament i emergència sanitària, «serà més important que mai perquè oferta lúdica comptarà amb una funció socialitzadora i pedagògica»

Totes les activitats formen part de la campanya solidària 'Ajuda'ls a créixer'. Cap infant sense colònies' i que ha comptat amb l'aportació econòmica d'administracions públiques, entitats socials, empreses i donatius particulars.

El 2016, la Fundació Pere Tarrés va obrir una delegació a Mallorca per a impulsar l'acció dels centres d'esplai de l'illa, que fins al moment havien integrat el Grup d'Esplai de Mallorca (GDEM) i que passaven a formar part del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans.

Actualment, 15 centres d'esplai ja s'han adherit al Mcecc-Fundació Pere Tarrés i s'han obert dos centres socioeducatius propis. Des d'aquesta delegació també s'impulsen projectes educatius i socials a Balears.

Actualment, les activitats d'estiu de la Fundació Pere Tarrés i els 200 centres d'esplai federats del Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans compten amb més de 17.200 nins i joves inscrits en colònies i casals d'estiu, a més de campaments i rutes, activitats pròpies de l'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.