nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

El Consell instal·larà senyalitzacions per a evitar aparcaments irregulars a Cala Varques

172949

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, en coordinació amb l'Ajuntament de Manacor, implantarà senyalitzacions al voltant de Cala Varques per a evitar estacionaments irregulars en els vorals de la carretera que uneix els nuclis de Porto Cristo amb Portocolom.

El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha explicat aquest divendres, davant la Comissió Municipal que s'ha celebrat en el consistori 'manacorí', les mesures que començaran a implantar-se les pròximes setmanes. Sevillano ha insistit en què aquestes actuacions es fan «en benefici de la seguretat viària i per a evitar l'estacionament irregular dels vehicles i posar fi al perill que aquesta pràctica comporta».

En concret, es col·locarà senyalització vertical advertint de la prohibició d'aparcar i es pintarà senyalització horitzontal groga en la via. Totes dues actuacions es duran a terme en un radi de quatre quilòmetres, des del quilòmetre anterior i el posterior en l'encreuament de Cala Varques i en tots dos sentits.

La tercera mesura dissuasiva consistirà en la instal·lació barreres de fusta per a evitar aparcaments irregulars en els vorals d'aquesta part de la carretera. Aquest fet impedirà de manera física l'aparcament en aquest tram de via i evitarà accidents per distracció. El conseller ha emfatitzat que la intenció no és que no es pugui accedir a Cala Varques. Encara així ha reconegut que sí que s'ha de canviar l'accés als llocs amb alt valor mediambiental i paisatgístic.

Per part seva, l'alcalde de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat l'excel·lent coordinació entre les dues institucions i ha agraït l'aplicació d'aquestes actuacions que estaran acabades a finals juliol. El cost de les actuacions és de 45.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.