algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

La UOB reclama que es mantengui l'FP de riscos professionals

La Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, ha reclamat a la Direcció General de Formació Professional que no suprimeixi els estudis de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals, que desapareixen de l’oferta del proper curs. El cicle s'ha impartit enguany a Mallorca i Menorca als IES Politècnic i Pasqual Calbó, i anys enrere també es podia cursar als IES Son Pacs (Mallorca) i Isidor Macabich (Eivissa). L'eliminació obligaria els futurs alumnes a desplaçar-se a la península.

«Consideram una irresponsabilitat el desmantellament d'aquests estudis en uns moments com els actuals, en què la Covid-19 ha augmentat la necessitat d'experts en riscos laborals. A tall d'exemple, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de Personal Docent es veu desbordat aquests dies per la manca d'efectius», han explicat.

La UOB reclama al director general de Formació Professional, Antoni Baos, que rectifiqui la decisió, mantengui el cicle als centres que l'imparteixen i el recuperi als centres on es va retirar, a fi que es pugui cursar com a mínim a Eivissa, Mallorca i Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.