algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Afedeco rectifica i inclou el català en la campanya de benvinguda als turistes

172797

Afedeco, la Federació d'Empresaris de Comerç de Balears, va llançar aquest dilluns una campanya per a donar la benvinguda als turistes que visiten les Illes. La campanya, molt criticada, usava devuit llengües, i n'excloïa la pròpia de les Balears, el català.

La Federació va anunciat aquesta campanya que té per objectiu «donar la benvinguda de manera molt especial a tots els turistes que ens visitaran a partir de demà. Per a això, i de manera simbòlica, hem editat més de 400 pòsters perquè els comerços els pengin en els seus establiments».

Aquest dimarts, després de rebre una allau de queixes per haver marginat la llengua pròpia, Afedeco ha rectificat. «Com que no és la nostra intenció generar debats sinó remar perquè el nostre comerç recuperi l'estabilitat i en vista que alguns sectors ens han demanat incloure 'benvinguts' al nostre rètol que neix amb la il·lusió de donar la benvinguda als turistes, hem canviat el disseny», han explicat a Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Jaume Corbera, fa mes de 2 anys

Està molt bé això del multilingüisme comercial, sempre que hi hagi el català. Però a més a més s'ha d'anar alerta a no fer faltes, i aquesta suposada "benvinguda" que diu "FITI BIENCVENITI" és un doiot. Deu voler ser en romanès, però ha de ser FIŢI BINEVENIŢI. Ja que es fa, que es faci bé!

Valoració:4menosmas
Per Camareren, fa mes de 2 anys

@eloy: el catala les importa als guiris exactament igual que el castella.Sangria i castanyeten.

Valoració:4menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

@ Tià .- Perque no caiguis en l'error del tal "es bestià", et diré que ell és el mateix que "balearium", "i tant @l fals", "claro que sí guapi", "votante de ciudadanos", "Eloy", "som qui som", "Emigrante", i si faig memòria encara en surtirà algun altra, com el meu nom mateix primer com a Sebas i desprès el va posar sencer en majúscula i per aixó jo me'l vaig canviar per sebastià. I encara hi ha un "Tarangu" amb tuf de "balearium". Em semblava que eres més perspicaç i que ja t'havies adonat del seu joc brut. Com a mostra només cal veure que jo, com a sebastià li envio a ell "es bestià" el comentari de que pixa fora de test i de que té 11? niks diferents i que comprendràs (suposo), que no me'l envio a mí mateix.
Per altra banda em dol que em tinguis en tal mal concepte com per dir que m'escau be, cosa que per mí, tú també ja estàs catalogat i amb raó, doncs queda clar que dels meus escrits no n'has tret la conclusió que jo pensava que era molt clara, i que el meu despreci als eÑols és degut a persones com aquest indesitjable que les torna, sense contestar les meves critiques. A cap ni una sino que fuig d'estudis. Covard? no tan sols aixó, sino que a més és un tendenciós intoxicador, mentider i "liante" que només busca babaus com tú que caiguin a la trampa per no haver llegit prou be.

Valoració:2menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

@ Tià .- Perque no caiguis en l'error del tal "es bestià", et diré que ell és el mateix que "balearium", "i tant @l fals", "claro que sí guapi", "votante de ciudadanos", "Eloy", "som qui som", "Emigrante", i si faig memòria encara en surtirà algun altra, com el meu nom mateix primer com a Sebas i desprès el va posar sencer en majúscula i per aixó jo me'l vaig canviar per sebastià. I encara hi ha un "Tarangu" amb tuf de "balearium". Em semblava que eres més perspicaç i que ja t'havies adonat del seu joc brut. Com a mostra només cal veure que jo, com a sebastià li envio a ell "es bestià" el comentari de que pixa fora de test i de que té 11? niks diferents i que comprendràs (suposo), que no me'l envio a mí mateix.
Per altra banda em dol que em tinguis en tal mal concepte com per dir que m'escau be, cosa que per mí, tú també ja estàs catalogat i amb raó, doncs queda clar que dels meus escrits no n'has tret la conclusió que jo pensava que era molt clara, i que el meu despreci als eÑols és degut a persones com aquest indesitjable que les torna, sense contestar les meves critiques. A cap ni una sino que fuig d'estudis. Covard? no tan sols aixó, sino que a més és un tendenciós intoxicador, mentider i "liante" que només busca babaus com tú que caiguin a la trampa per no haver llegit prou be.

Valoració:3menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

@ Tià .- Perque no caiguis en l'error del tal "es bestià", et diré que ell és el mateix que "balearium", "i tant @l fals", "claro que sí guapi", "votante de ciudadanos", "Eloy", "som qui som", "Emigrante", i si faig memòria encara en surtirà algun altra, com el meu nom mateix primer com a Sebas i desprès el va posar sencer en majúscula i per aixó jo me'l vaig canviar per sebastià. I encara hi ha un "Tarangu" amb tuf de "balearium". Em semblava que eres més perspicaç i que ja t'havies adonat del seu joc brut. Com a mostra només cal veure que jo, com a sebastià li envio a ell "es bestià" el comentari de que pixa fora de test i de que té 11? niks diferents i que comprendràs (suposo), que no me'l envio a mí mateix.
Per altra banda em dol que em tinguis en tal mal concepte com per dir que m'escau be, cosa que per mí, tú també ja estàs catalogat i amb raó, doncs queda clar que dels meus escrits no n'has tret la conclusió que jo pensava que era molt clara, i que el meu despreci als eÑols és degut a persones com aquest indesitjable que les torna, sense contestar les meves critiques. A cap ni una sino que fuig d'estudis. Covard? no tan sols aixó, sino que a més és un tendenciós intoxicador, mentider i "liante" que només busca babaus com tú que caiguin a la trampa per no haver llegit prou be.

Valoració:2menosmas
Per som qui som. res mes., fa mes de 2 anys

Aclaración.-

Efectivamente, yo he usado varios seudónimos. Para que eso no ocurra, propongo uno solo. Con clave, cuenta bancaria, con cargo a pequeña cantidad mensual. Pero al hablar de dinero, nada de nada. Todos a chupar del "bobilis bobilis".

Y como soy honrado con una cosa, lo soy con la otra. Juro por mi conciencia y honor, y no tendría porqué hacerlo, que con Balearium, Claro que sí, guapi, Votante de ciudadanos (voto a PP o a VOX, cosa que no tengo ninguna obligación de manifestar), Eloy, Emigrante o Sebas, no tengo nada que ver. Si te enteraras, no dirías burradas.

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Enhorabona a tots i totes! AFEDECO, estam impacients per la vostra pròxima cagada lingüística.
Ha estat un plaer i és un plaer ésser aquí amb tots voltros! Salutacions ;-)

Valoració:5menosmas
Per hahahaha, fa mes de 2 anys

@ i tant: Potser que canviis de ordinador si et fa males passades,igual un dia t´escriu a favor de la llengua catalana.jajajaja

Valoració:4menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

@ Tià .- Perque no caiguis en l'error del tal "es bestià", et diré que ell és el mateix que "balearium", "i tant @l fals", "claro que sí guapi", "votante de ciudadanos", "Eloy", "som qui som", "Emigrante", i si faig memòria encara en surtirà algun altra, com el meu nom mateix primer com a Sebas i desprès el va posar sencer en majúscula i per aixó jo me'l vaig canviar per sebastià.
Em semblava que eres més perspicaç i que ja t'havies adonat del seu joc brut. Com a mostra només cal veure que jo, com a sebastià li envio a ell "es bestià" el comentari de que pixa fora de test i de que té 11? niks diferents i que comprendràs (suposo), que no me'l envio a mí mateix.
Per altra banda em dol que em tinguis en tal mal concepte com per dir que m'escau be, cosa que per mí, tú també ja estàs catalogat i amb raó, doncs queda clar que dels meus escrits no n'has tret la conclusió que jo pensava que era molt clara, i que el meu verí és anti-eÑol degut a persones com aquest indesitjable que les torna sense contestar les meves critiques. Covard? no tan sols aixó, sino que a més és un tendenciós intoxicador, mentider i "liante" que només busca babaus com tú que caiguin a la trampa per no haver llegit prou be.

Valoració:3menosmas
Per Eloy, fa mes de 2 anys

total: para lo que les importa el catalan a los turistas que vienen a nuestras islas. Folclore.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente