algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.12°

Tomeu Martí publica un nou llibre amb «Propostes per afrontar una nova crisi»

172755

El director de dBalears i Ona Mediterrània i president del Grup Blanquerna, Tomeu Martí i Florit, publica aquesta setmana un nou llibre titulat 'Pel ressorgiment de les Illes Balears. Propostes per afrontar una nova crisi'.

Es tracta d'un llibre on l'autor hi presenta «modestament, i també apressadament», reflexions sobre allò que «hem constatat a partir de l'extensió de la pandèmia de covid-19 i del confinament; allò que hem (o hauríem d'haver) après i gairebé 200 propostes d'actuació que s'hauríem de començar a implementar a partir d'ara mateix».

Segons l'autor, «Aquest llibre neix de la voluntat d'aportar idees al debat públic, per afrontar la crisi econòmica que agafa el relleu de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus covid-19».

«És un llibre oportunista i, esper, que oportú on al llarg de cent pàgines hi procur desgranar els aprenentatges de l'aturada que han significat aquesta darrers tres mesos i on hi aboc propostes, algunes pròpies, altres gens originals, per poder fer unes Illes Balears molt millors per a tots els que les habitam», diu l'autor del nou llibre.

'Pel ressorgiment de les Illes Balears. Propostes per afrontar una nova crisi' presenta gairebé 200 propostes d'actuacions concretes classificades en deu eixos, «perquè ningú pugui dir que no hi havia alternatives, si en comptes d'aprofitar l'oportunitat que se'ns ofereix per canviar tot allò que no funciona, persistim en fer allò que ens perjudica col·lectivament i, també, a una gran majoria, individualment», explica Martí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.