muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Cap nou contagi de covid-19 a les Balears en les darreres 24 hores

El Ministeri de Sanitat espanyol no ha registrat cap nou contagi de covid-19 a les Balears en les darreres 24 hores, malgrat que el total de positius acumulats ascendeix a 2.154 casos.

Es tracta d'unes dades que difereixen amb els publicats per part del Govern, atès que la Conselleria de Salut ha explicat que, seguint els nous criteris de comptabilització del Ministeri de Sanitat, s'exclouen les 105 serologies positives anteriors a l'11 de maig.

Atenent a dades publicades pel Ministeri, fins a les 14.00 hores d'aquest diumenge, a les Illes Balears s'ha diagnosticat en la darrera setmana 19 nous casos i 46 en les últimes dues setmanes. Així mateix, s'han detectat 19 persones amb inici de símptomes en les dues últimes setmanes.

En els darrers set dies, segons les mateixes dades, a les Balears han requerit hospitalització tres nous pacients, la qual cosa fa que l'acumulat d'ingressos sigui de 1.171 persones.

No obstant això, la xifra dels qui han requerit ingressar en les unitats de vigilància intensiva (UCI) es manté 'congelada' en 169. També es manté sense variació el número de morts, que segueix en 209 defuncions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.