nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Govern envia qüestionaris de salut a ports i aeroports en català i en castellà, però les navilieres només el reparteixen en castellà

172713

El Govern ha repartit, als ports i aeroports, uns qüestionaris sobre salut, que cal omplir per entrar i sortir de les Illes Balears.

Les companyies aèries el reparteixen en pujar a l'avió i, segons les dades que té actualment dBalears, ofereixen l'opció de triar el qüestionari en català o castellà.

En canvi, les persones que han viatjat en vaixell (Transmediterranea i Baleària) i que ha pogut consultar dBalears, expliquen que només se'ls ha oferit la versió en castellà del qüestionari i, fins i tot, les que han demanat la versió en català se'ls hi ha dit que no en tenien.

Fonts del Govern han confirmat a dBalears que sí que existeix la versió del qüestionari en català, però no en saben res de si es distribueix o no.

El qüestionari demana als passatgers informació personal, fins i tot l'adreça a on es dirigeixen, i informació clínica com si ha tengut els principals símptomes que s'associen al coronavirus covid-19.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ eloy .- M'ha quedat clar. Ets membre del balearium's club. Ja no cal dir res més.

Valoració:2menosmas
Per ja, ja, ja..., fa mes de 3 anys

Idò com que no entenem, a posar creus a tort i a dret sense sebre què!

Valoració:0menosmas
Per Un wue ho sap bé, fa mes de 3 anys

Si el Govern volgués que no es discriminàs la llengua pròpia els faria en català i castella al mateix full i posana el català en negreta. La política lingüísica està en mans d'Agustina Vilaret i de Lluís Segura de MES. Però als de Mes els importa un rave, la llengua i el terrirori. Aquests temes nomës son una coartada electoral per obtenir càrrecs.

Valoració:8menosmas
Per espolier, fa mes de 3 anys

Aquest és un bon exemple de lautonomia que tenim...
i de l'autonomia que ens cal, que és la de Portugal.

Valoració:7menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Per mi això és suficient,per demana la independència.Per defensa la nostra llengua i Cultura.

Valoració:7menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ eloy .- Has deixat molt clar que no està fet per "inteligències intelectuals" com la teva, i a sobre, amb aires de grandesa a lo Machado (vestida en sus harapos)

Valoració:9menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Això s'arregla fent el qüestionari en versió bilingüe i col·locant en una posició preferent el català. Govern Balear, a vore si n'aprenem, que no és tan difícil!

Valoració:10menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 3 anys

Doncs aquestes navilieres. si son tan amants de la Castella Imperial, que deixin el Mar Balear i que s'en vagin amb els seus vaixells a operar a La Meseta Central . Hi ha altres companyies que els agraria ben molt, tenir l'exclussiva del transport marítim entre illes i entre la península i les nostres illes.Sempre se pidris negociar amb elles.

Valoració:10menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Eloy, el lògic seria que respectessis la llengua de la terra que et dóna menjar. Si no t'agrada com parlem, qui t'obliga a ser aquí, la fam?. Ets un ignorant menyspreable.

Valoració:11menosmas
Per Pere de sa Butza, fa mes de 3 anys

Fa unes setmanes a l'avió amb que vaig viatjar només en repartiren en castellà. Que n'hi hagi en català no vol dir que en facilitin als viatgers.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente