algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Pimeco demana a les companyies de creuers que «continuïn apostant» per Mallorca

La Patronal del Petit i Mitjà Comerç (Pimeco) ha demanat aquest dijous a les companyies de creuers que «continuïn apostant» per Mallorca i, en la mesura que sigui possible, mantenguin l'activitat després de l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol per a la gestió sanitària del coronavirus.

La patronal ha assegurat que seria «molt positiu i un gran baló d'oxigen, indispensable per a la recuperació econòmica». «L'activitat empresarial s'ha mantengut aturada de manera abrupta durant molts mesos i les seves conseqüències econòmiques aniran fins i tot a més», ha afirmat.

Des de Pimeco han subratllat que és «dramàtica socialment i econòmicament» i per això, han reiterat que el turisme (de creuers en aquest cas) «no sols és benvingut, sinó que a més és necessari». «Que mantenguin les escales programades seria un indici d'esperança al qual aferrar-se i així poder encarar amb un cert optimisme l'entrada en la nova normalitat», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nost, fa mes de 3 anys

S'ha d'omplir l'illa sigui com sigui. Fins i tot de merda i com més millor

Valoració:2menosmas
Per bossot, fa mes de 3 anys

"Mal s'enfonsin.". I tú dedins.

Valoració:-5menosmas
Per Arruix contaminadors!, fa mes de 3 anys

Els creuers que tenen la base a Palma se beuen més aigua que per exemple les barriades de Santa Catalina, Es Fortì i els Bons Aires juntes. Però en canvi, els pagesos no tenen aigua per poder regar els productes que cultiven. Hi ha dret a aixo?

Valoració:7menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

Crec que hauríem de demostrar una mica de comprensió perquè són millers i milers les persones que han quedat sense feina; potser aquests que fan tants d'escarafalls, els fan perquè han salvat la paga de cada final de mes. Entenc la reivindicació ecologista que mai no és atesa. Aquí hi ha el problema, vull dir que els que diuen que són progressistes i han governant fa molts d'anys que han tengut l'oportunitat de fer allò que prediquen només en teoria; el canvi de model productiu. El que no podem demanar ara, no té sentit i a més seria injust i insolidari, és que la gent, de cop i volta, quedi sense feina perquè l'actual model turístic, que ningú seriosament no s'ha preocupat mai de canviar, no ens agrada.

Valoració:-4menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Mal s´enfonsin!
No en necessit cap!

Valoració:7menosmas
Per Pere, fa mes de 3 anys

I que continuïn comprant un gelat,i un capell mexicà, quan surtin a passejar per ciutat.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente