cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

El Consell s'adhereix a la xarxa d'entitats locals pels objectius de desenvolupament sostenible

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous l'adhesió de la institució insular a la Xarxa d'entitats locals pels objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030, impulsada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

L'acord aprovat també designa la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i a la directora insular de Coordinació, Margalida Amorós, com a representants del Consell en la Xarxa, segons ha informat la institució.

Aquesta Xarxa ofereix eines als governs locals perquè aconsegueixin els seus objectius d'acord amb la implementació de l'Agenda 2030. Així mateix, oferirà, pautes informació i propostes d'actuacions per a fer front a la crisi provocada per la COVID-19 «sempre tenint en compte una de les premisses de l'Agenda, no deixar a ningú enrere», han ressaltat.

Amb aquesta adhesió, «el Consell reafirma el seu compromís amb la implantació de manera transversal dels objectius de l'Agenda 2030 en les actuacions de tots els departaments», han conclòs des de la institució insular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.