algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

La Platja Gran és la primera platja de Ciutadella sense fum

La Platja Gran és la primera platja sense fum de Ciutadella, després que l'Ajuntament sol·licités el mes de febrer passat l'adhesió d'aquesta cala al programa de 'Platges sense fum' que es va iniciar en 2019 des de la Direcció General de Salut Pública i Participació i la Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

Des del Consistori han informat aquest dijous que recentment s'ha rebut la comunicació oficial de l'acceptació de la inclusió de la Platja Gran dins del programa, per la qual cosa passa a formar part de les deu platges de les Balears que estan adherides.

«Aquesta adhesió es fa amb l'objectiu de continuar sensibilitzant a la població del gran problema per a la salut que suposa el tabaquisme i es demana la col·laboració ciutadana per a respectar aquest espai natural com a platja sense fum».

Des de l'Ajuntament han assenyalat que d'aquesta manera «no sols es col·labora amb les polítiques de conservació del medi ambient, sinó que també podrem gaudir d'un ambient lliure de fum i evitar possibles accidents dels nostres fills en relació amb els residus que generen les burilles dels fumadors», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 3 anys

La bona proposta seria al revés, que les platges amb fum i alcohol, fossin l’excepció. La gent que menys embruta i contamina, ha de disposar de més espais nets i lliures de fum que la gent poc respectuosa amb el medi ambient.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente