algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

[VÍDEO] El Govern publica un vídeo amb testimonis reals per a conscienciar de la importància de ser prudent davant la Covid-19

El Govern ha publicat un vídeo que reuneix el testimoni de set persones a les quals la Covid-19 ha canviat la vida. Tots ells descriuen en primera persona la seva història des de l'UCI, el lloc on la majoria ha passat els pitjors moments de la malaltia, i ho fan des d’allà per a conscienciar de la importància de mantenir prudència davant la Covid-19, per a evitar que ningú més hi hagi d’entrar.

Els testimonis descriuen el seu patiment durant l’estada a l’hospital, i també l’angoixa de perdre familiars propers. Recorden que la malaltia no ha desaparegut i que és vital seguir les principals recomanacions de seguretat.

El vídeo forma part de l’estratègia de comunicació del Govern per a continuar demanant «responsabilitat i prudència» davant la malaltia. El pas a la fase 3 i cap a la nova normalitat és una mostra de l’esforç de tota la societat i és important continuar avançant en aquest camí.

Durant les properes setmanes, i fins que no hi hagi un tractament per a la Covid-19, s’hauran de continuar prenent mesures de seguretat i distanciament social, a banda de seguir la regla de les emes: metres de distància, màscara i mans netes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Si, Maria. Deixen entrar 11.000 alemanys i a més, volen obrir les aules dels infants més petitons, sense cap mesura de seguretat ni pels infants, ni tampoc pels mestres.
Se veu que els agrada sembrar el pànic.

Valoració:1menosmas
Per Maria G, fa mes de 3 anys

Però després deixen entrar 11.000 alemanys...

Valoració:1menosmas
Per Incoherents, fa mes de 3 anys

Molta publicitat perque anem alerta noltros, però ells no implantaran cap mesura de seguretat a les escoles, amb els alumnes més petits i fràgils. I per fer feliços als hotelers duran milers d'alemanys per aquii, sense saber si estan infectata.
Començaren bé, però ara s'estan desbaratant i la por a un rebrot no és imaginària.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente