cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Tornen els turistes a les Balears a partir del proper dilluns

172541

El Govern espanyol ha aprovat el pla pilot de turisme del Govern, que començarà dilluns que ve i que permetrà l'arribada a les Illes de turistes internacionals.

Segons han assenyalat, està previst que aquest dimarts la presidenta del Govern, Francina Armengol, doni els detalls del programa en una roda de premsa.

La setmana passada, el conseller de Turisme, Iago Negueruela, va explicar que una de les peticions de les Balears és que no s'apliqui la quarantena als viatgers internacionals dins d'aquesta prova.

Negueruela va apuntar que el Govern té previstos allotjaments específics per a persones arribades a les Illes que tenguin un resultat positiu en les proves de Covid-19 i que no comptin amb allotjament pel seu compte.

Aquests allotjaments es contractarien no només per al pla pilot, ja que actualment la mobilitat amb la Península o entre illes està permesa per motius laborals.

Per a aquesta experiència pilot es treballa amb xifres d'entre 2.000 i 3.000 viatgers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@teresa; @Lògica; @Tiá;

Pueden dirigir sus quejas al "Pacto de Progreso":

Consolat de Mar
La Lonja
Palma

Valoració:0menosmas
Per dic, fa mes de 3 anys

A les altres illes no ho sé,però a Menorca no cal que pateixin perquè els bitllets estan a un preu super super alt.Crec que molts turistes no s´ho podràn permetre.

Valoració:4menosmas
Per teresa, fa mes de 3 anys

Estam ben arreglats

Valoració:4menosmas
Per Lògica, fa mes de 3 anys

Jo denunciaría als tribunals internacionals el Govern, si hi hagués UN mort més per coronavirus!
Si és del Govern mateix, aplaudiré.

Valoració:5menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


O sia que compten de rebre turistes portadors de coronavirus. I en haver de sortir, per respectar les distàncies amb l'altra gent, segur que duran en la mà una cinta mètrica. Qui es pensen enganar, aquesta "irresponsables" nostres?

D'això jo en dic suïcidi. I a nosaltres, ens duran a la piqueta de la sang. Tot sigui per obeir els amos: "Sí, bwana."

Anam bé, per anar a Lluc. En mans de qui estam? En mans d'uns politiquetxos comandats per hotelers i tour-operadors? I ara ja anuncien que, no sé si per l'agost o l'octubre (tant és) deixaran entrar megacreuers, però podem estar tranquils perquè ens asseguren que controlaran els milers i milers de "visitants"..

Quin seny a fer! Titelles del gran capital que comanda a les nostres illes.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente