algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La Fiscalia demana 24 anys i mig de presó per a Rafael Pantoja, l'assassí de Sacramento Roca

La Fiscalia ha presentat aquest dilluns un nou escrit d'acusació amb què demana 24 anys i mig de presó per a l'autor confés de l'assassinat de Sacramento Roca, la seva exparella Rafael Pantoja. El judici s'ha celebrat aquest dilluns amb un jurat a l'Audiència Provincial.

La resta d'acusacions i la defensa s'han adherit a la petició de la pena de presó, encara que existeixen algunes diferències pel que fa a les indemnitzacions que es reclamen per als familiars de la víctima.

L'advocada dels pares demana 70.000 euros per a cada un dels progenitors, 15.000 euros per al seu germà i 100.000 euros per a les filles. La representació de les filles de la víctima eleva la petició per a elles a 150.000 euros.

La vista ha acabat després de declarar acusat, testimonis i perits. L'home ha reconegut el crim, tot i que ha manifestat no recordar amb claredat alguns detalls.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Massa poc, fa mes de 3 anys

Pocs me pareixen.
Si la víctima tenia uns 35 anys i la mitjana de vida d'una persona esta sobre els 83, s'entén que li ha robat 48 anys, a més del mal ha fet als seus fills, als seus pares i a tota la família, fet afegit a que aquesta petició de perdó sóna com una befa.
Jo crec que s'hauria d'aplicar la pena de cadena perpètua.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente