cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
17°

Continuen arribant passatgers sense viatge justificat als ports i aeroports de les Balears

172389

La Policia espanyola va impedir aquest dimecres l'entrada a Mallorca a un passatger d'un vol internacional procedent d'Alemanya per no estar justificat el seu viatge i no complir els requisits establerts en el decret d'estat d'alarma per a la gestió de la crisi de la Covid-19, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

El viatger va ser detectat a l'horabaixa després d'aterrar a l'aeroport de Son Sant Joan en un vol d'Hamburg. Els agents varen comprovar que no estava justificat el seu desplaçament i el ciutadà germànic va ser retornat a Alemanya.

Segons les dades de la Guàrdia Civil, l'aeroport de Son Sant Joan va registrar l'arribada de 557 passatgers, mentre que altres 619 varen sortir de Mallorca en els 20 vols que es varen operar. Del total d'operacions aèries registrades, 16 vols (vuit d'arribada i 8 de sortida) varen ser trajectes estatals.

Pel que fa als desplaçaments internacionals, dels dos vols procedents de l'estranger que varen arribar a Palma i que són controlats per la Policia espanyola i Sanitat Exterior, 62 persones hauran de passar el període de quarantena de 14 dies.

La Delegació del Govern espanyol a les Balears ha explicat aquest dimecres que la Policia espanyola i la Guàrdia Civil, gràcies als controls de seguretat realitzats a les terminals aèries i marítimes, varen detectar 30 passatgers als aeroports de l'arxipèlag i altres 38 en els ports de les Illes que no varen poder acreditar el motiu dels seus desplaçaments. Tots ells van ser retornats als seus llocs d'origen.

Pel que fa als viatges internacionals, des del començament de l'estat d'alarma, els agents han impedit l'entrada a Mallorca a 15 passatgers procedents de l'estranger per no estar justificat el seu viatge. Tots ells han estat retornats des de l'aeroport de Son Sant Joan als seus països d'origen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin alè!, fa mes de 3 anys

És una vergonya!
Desig que tots els irresponsables, inclosos les autoritats que els donen permís, agafin un bon coronavirus!
I al cementeri manca gent!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente