algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

«Pega un bot a l’altra millor illa del món», nova campanya turística del Consell de Mallorca per a la resta d'illes

El Departament de Turisme i Esports posarà en marxa la propera setmana una campanya de promoció turística de Mallorca entre els residents de la resta d’Illes Balears. Sota el lema «Pega un bot a l’altra millor illa del món», el Consell vol presentar Mallorca a les illes veïnes com el lloc perfecte per a «desconnectar, passar les vacances i gaudir de tota l’oferta que pot oferir».

Una de les principals conseqüències de la Covid-19 està sent la limitació de moviments, motiu pel qual els desplaçaments de proximitat seran els que més garanties donaran als viatgers.

El Consell de Mallorca vol plantejar «en positiu» la situació actual, destacant que «la proximitat ara tan necessària és també més sostenible, genera major coneixement mutu i afavoreix un millor aprofitament de recursos propis».

Des del Departament de Turisme es vol aprofitar per millorar les perspectives de temporada d’estiu. Tal com ha explicat el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, la campanya forma part de «la proposta de reactivació econòmica postCovid del Consell de Mallorca», emmarcat en el Pla «Mallorca Reacciona».

Serra ha assegurat que «el fet de la proximitat implica també que els desplaçaments són més segurs, que tenim més i millor informació sobre els procediments, coneixem l’idioma, sabem del nivell de serveis». Així mateix, ha declarat que «proximitat és també comoditat, però sense haver-hi de renunciar a tot allò que signifiquen les vacances: descans, diversió, aventura, cultura, gastronomia o pràctica de l’esport».

La campanya vol recordar que l’illa de Mallorca ofereix alternatives per a totes les demandes, «degut a la seva ampla varietat de productes turístics». «A més, s’ajusta també a les diferents possibilitats econòmiques: destinació familiar, destinació de luxe, destinació perfecta per viatjar amb amics», han explicat. Igualment, Serra ha afegit que els visitants «poden gaudir com mai dels encants diferenciadors de la nostra illa respecte de les altres».


Característiques de la campanya

La campanya es posarà en marxa a partir del 8 de juny i impactarà a les Illes a través d’anuncis en premsa, ràdio, mitjans digitals i espais exteriors.

Amb el lema, es volen destacar els conceptes de proximitat (pega un bot) i orgull de pertànyer a les Illes (a l’altra millor illa del món).

Així mateix, la imatge vol inspirar l’illa de Mallorca mitjançant els colors i amb els dibuixos (l’ull, el cor), molt vinculats l’obra de Joan Miró i als tons mediterranis. El conseller Serra ha conclòs que és «una campanya propera, amb un toc fresc i mediterrani».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ Menorquina .- Et felicito per el teu amor a alló que és teu. Els teus sentiments son ben legitims al meu entendre i tant de bó que tothom els defensés amb la mateixa energia com ho fas tú
També voldria dir que, perque aixó sigui més equànim, cal estar més units i no deixar-se portar pel partits estatals que son els que marquen les diferències per al seu profit. Jo penso que cada illa pot tenir les seves petites diferències que cal comprendre, acceptar i protegir. Si no hi ha entesa, malament anireu/anirem. Us desitjo el millor per a la vostra comunitat, que en el futur m'agradaria poder compartir amb els paisos de la nostra parla. Tant de bó.

Valoració:4menosmas
Per Menorquina, fa mes de 3 anys

Que més voldríeu els mallorquins i mallorquines que les "altres" illes fossin les "altres millors". Vos superam a les totes...!!

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

"...illes veïnes...". Per què no germanes?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente