cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

El Decret del Govern permetrà l'esbucament dels ponts de la carretera general de Menorca

El Decret Llei de Mesures Urgents i Extraordinàries aprovat pel Govern inclou una disposició addicional a la llei de carreteres que permetrà «reconduir» el projecte de la carretera general de Menorca. L'objectiu és eliminar els problemes que fins ara han suposat l'impediment per esbucar els ponts de L'Argentina i Rafal Rubí Això.

Es tracta d'un fet que ha celebrat aquest dijous el Consell de Menorca. «Aquest fet ens permetrà treballar en un projecte de carretera que és el que ens demana la Societat menorquina i que, alhora, ens permetrà preservar els béns culturals de la importància de Rafal Rubí», han apuntat des de la institució insular a través.

En aquesta línia, han remarcat que la reconducció del projecte de la carretera general és un «compromís electoral» del PSOE, MÉS per Menorca i Unides Podem, els partits que actualment governen en el Consell de Menorca. «Des del primer minut, reconduir el projecte de la carretera ha estat una prioritat de l'equip de govern i, per això, s'han anat seguint tots els tràmits necessaris sense parar ni un moment», han afegit.

Des del Consell de Menorca han subratllat el model viari pel qual aposta l'equip de govern «sense reduir en cap cas la seguretat viària ni contradir cap normativa vigent, és el que sigui menys agressiu per al paisatge i el que consumeixi la menor quantitat possible de territori». «Creim que aquesta és una postura coherent amb el model d'illa que perseguim i que necessitem i per això entenem que aquesta disposició addicional a la llei ens ajudarà a protegir-lo», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carmen, fa mes de 3 anys

És a dir que el Consell de Menorca i Més per Menorca són còmplices del decret de mesures urgents que dona privilelis als hotelers i s'oblida del sector productiu? Quina barra!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente