algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Consell posa a disposició dels ajuntaments 20 milions d'euros

El Consell de Mallorca posa a disposició dels ajuntaments 20 milions d'euros. | dBalears/Arxiu

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) recull aquest dissabte la convocatòria de subvencions pluriennals 2020-2021 del Consell de Mallorca perquè els ajuntaments puguin dur a terme obres d'inversió municipal, adquirir vehicles i immobles per a la prestació de serveis de competència municipal i sufragar honoraris de redacció de projectes i de direcció d'obres.

La dotació total és de 20 milions d'euros, 10 amb càrrec a 2020 i els altres 10 per a 2021. Se'n beneficiaran 52 ajuntaments i l'entitat local menor de Palmanyola. Com a novetat, enguany es podrà subvencionar la construcció o la reforma d'escoletes de 0 a 3 anys, de residències de tercera edat i de centres de dia, infraestructures bàsiques i de gran importància.

Segons el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, aquestes subvencions enguany s'han plantejat amb més facilitats per als consistoris: «que la convocatòria sigui biennal permetrà als ajuntaments plantejar projectes més grans, ja que disposen del crèdit de què serien dues anualitats. Així mateix, si a un ajuntament li queda romanent després de fer les actuacions inicials, el podrà utilitzar per a un altre projecte».

Aquesta inversió s'emmarca en el Pla «Mallorca reacciona», el pla de reactivació econòmica i social de la institució insular per fer front a les conseqüències derivades de la crisi sanitària de la COVID-19. Pressupostat en un total de 89 milions d'euros, 40 d'ells es destinen als municipis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Formigonera i tira, fa mes de 3 anys

ciment i asfalt.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente